PREDANÉ - Na predaj veľká komerčná budova v širšom centre Rimavskej Soboty - VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA!

Typ: nezaradený priestor
Okres: Rimavská Sobota
Obec: Rimavská Sobota
Plocha: 536 m²

Ponúkame Vám na predaj rozsiahlu komerčnú budovu v širšom centre Rimavskej Soboty. V budove v predchádzajúcom období prevádzkovali veľký obchod s potravinami a predtým aj pohostinstvo. Objekt je vhodný aj na prevádzkovanie iných typov obchodov, služieb alebo výroby, prípadne sa dá prebudovať aj na iné účely, podľa predstáv nového majiteľa. Veľká budova s rozlohou 536 m2 sa skladá z jednej centrálnej, veľkej miestnosti o rozlohe cca 160 m2 a z viac ako 15 menších či stredných miestností, ktoré sú vhodné na skladové a kancelárske účely, alebo ako šatne. Pri zadnej strane budovy je aj zásobovacia rampa. Budova je vykurovaná vlastným plynovým kotlom. Sú k dispozícii v prípade záujmu aj regály. Budova je v lokalite, kde sa nachádzajú rôzne úrady, obchody či služby a výrobné prevádzky, ale aj školy, byty či rodinné domy. Spolu s budovou sa predáva aj zastavaný pozemok pod budovou, ako aj ďalšia parcela okolo budovy, o rozlohe 457 m2 (spolu so zastavanou časťou 10-árový pozemok).
Celková cena budovy s pozemkami je 110.000 eur, bez DPH.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie