PREDANÉ - Na predaj krasny kompletne prerobený 3 izbový byt .

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 72 m²

Ponúkame Vám na predaj krásny kompletne prerobený priestranný 3 izbový byt v Prievidzi. Samotný bytový dom sa nachádza v obľúbenej časti Prievidze , na sídlisku Necpali obklopený stromami a zeleňou. V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, MHD ako aj obchody a reštaurácia. Bytový dom prešiel v posledných rokoch rekonštrukciou. Byt sa nachádza na prvom poschodí, čo zabezpečuje dobrý prístup do bytu. Byt prešiel v roku 2017- 2018 kompletnou rekonštrukciou. V byte boli vymenené vchodové dvere , všetky plastové okná , ako aj balkónové dvere. V byte boli vymenené všetky rozvody, elektrika, voda a odpady, v celom byte sú nové veľmi kvalitné plávajúce podlahy a dlažba. Bytové jadro bolo taktiež kompletne vymurované s novým keramickým obkladom. V kuchyni je na mieru vyrobená rohová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi medzi ktorými nechýba umývačka riadu. Rozloha bytu je 74 m2. K bytu patria aj dve samostatne pivnice . Byt sa predáva čiastočne zariadený. Byt je voľný po dohode ihneď

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie