PREDANÉ - predáme veľký rodinný dom v obci Bartošova Lehôtka

Typ: rodinný dom
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Bartošova Lehôtka
Plocha: 160 m²

Ponúkame Vám na predaj dom v obci Bartošova Lehôtka, ktorý sa nachádza v Kremnických vrchoch 456 metrov nad morom, pod Jastrabskou skalou, neďaleko železničnej stanice. Je tam nádherné ticho, žiadny susedia. Dom prešiel v roku 2020 rozsiahlou rekonštrukciou, nové medené elektrické rozvody, nová sedlová škridlová strecha, nové stierky, znížené stropy, sanita. Podlahová plocha domu je 160m2, pozemku 788m2. Na pozemku sa nachádza letná kuchynka - 25m2, garáž, senník, okrasná záhradka. Podlaha je plávajúca, časť domu má drevené podlahy. Okná: drevené (pôvodné), plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. umývadlo, oddelené WC s umývadlom. Odpad je riešený septikom, Dom má vlastnú vodu. Nová strecha robená tak, aby budúci majiteľ si mohol spraviť podkrovie. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne na tuhé palivo. Ostatné vybavenie: satelit, internet. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Podpivničený. Dom má výbornú klímu, aj v najväčšom teple je tam príjemne. Majiteľ má v nájme aj 40 árový priľahlý rovinatý pozemok, vhodný napr. na pastvu, chov dobytka, koní, možnosť odkúpenia.
Dom sa nachádza v nádhernom prostredí stvorenom na turistiku, zber húb, lesných plodov, len 7 km je slobodné kráľovské banské mesto Kremnica plné kultúrneho vyžitia, rekreačné a lyžiarske strediská Skalka a Krahule vzdialené 13 km. Okresné mesto Žiar nad Hronom. Prístup na R1 len 7 minút a 8 km.
Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, turistika, cykloturistika.
Cena 153 000 €


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie