PREDANÉ - Znížená cena. Predaj stavebného pozemku v Andovciach.

Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v novovzniknutej štvrti obce Andovce. Pozemok celkovej rozlohy 815 m2 (šírka 25 m, dĺžka 32 m) je rovinatý, slnečný a pripravený na výstavbu rodinného domu. Bezprostredne pri pozemku sa nachádza vodovodná a elektrická prípojka. Pozemok je svojimi rozmermi ideálny na výstavbu rodinného domu a nachádza sa v pokojnej lokalite s dostatkom priestoru a jazerom, v blízkosti kalvárie. Obec Andovce disponuje potrebnou občianskou vybavenosťou a za uplynulé roky sa teší záujmu mladých rodín z okresného mesta Nové Zámky vďaka cenovo prístupnejším cenám stavebných pozemkov. Predáva sa za cenu 77.000.-euro, pri vážnom záujme je dohoda na cene možná. Pre bližšie informácie, prípadne dohodnutie obhliadky môžete kontaktovať makléra Mgr. Štefan Danis, 0904835757.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
.Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie