PREDANÉ - PREDAJ: Rodinný dom s predajňou v Dolných Janíkoch

Typ: rodinný dom
Okres: Dunajská Streda
Obec: Janíky
Plocha: 200 m²

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva s povolením majiteľa celý objekt domu na podnikanie a bývanie.

Tehlový dom bol postavený pred 16 rokmi na Hlavnej ceste v Dolných Janíkoch. Prízemie slúžilo ako predajňa potravín Môj obchod a poschodie môže slúžiť ako 3-izbový byt, prípadne sa môže prízemie prerobiť na ďalší byt. Dom teda môže slúžiť ako dvojgeneračný, prípadne jeden byt sa dá predať alebo prenajímať. Alebo možno dole podnikať a hore bývať.
Momentálne je stavba vedená na LV ako "Budova obchodu a služieb".

Dispozícia: spredu vchod do predajne, z predajne je vchod do chodbičky a na schody (možno vojsť aj zboku). Na prízemí je WC.
Po schodoch sa dostaneme na poschodie, z chodbičky je vchod do troch miestností (2 izby a jedna veľká miestnosť s vykachličkovanou časťou, myslená ako kuchynský kút), kúpeľne a oddeleného WC. Dom je ihneď obývateľný.

- Parcela má celkovú plochu 404 m2
- Zastavaná plocha 126 m2
- Super parkovanie, celková plocha 136 m2
- Záhradka 97 m2
- Zadné priestory v potravinách (WC a odkladací priestor)
- IS: elektrina, plyn, mestská voda, kanalizácia, na pozemku je aj studňa.

- Mesačné náklady na celú nehnuteľnosť sú 200 eur

Dolné Janíky sú vynikajúce svojou polohou, nachádzajú sa cca 20km od kraja Bratislavy. Obec je príjemná, čistá,a najmä tichá.
Nehnuteľnosť je vynikajúca investičná príležitosť, buď sa dá prerobiť na vlastné bývanie, časť domu prenajímať alebo naďalej podnikať v hocijakej oblasti. Pri rýchlom jednaní dohoda možná .

CENA: 208 000 € vrátane kompletného realitného a právneho servisu, ako aj notárskych poplatkov pri overovaní podpisov a kolku pri žiadosti o vklad vlastníckeho práva na katastri - 66 €.
Financovanie: Je možné aj na hypotekárny úver. Bezplatné služby hypotekárnej poradkyne sú samozrejmosťou.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie