PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 65 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 65 m²

Hľadáte nadštandardný, priestranný 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v tichej lokalite a blízko do centra?
Tak presne takýto pre Vás máme.

Do detailov novo zrekonštruovaný 2 izbový byt v ktorom po rekonštrukcii ešte nikto nebýval. Majiteľ si dal na rekonštrukcii naozaj záležať a myslel na každý detail.
V byte nezostal \\\"kameň na kameni\\\". Výhodou v dnešnej dobe drahých energií je určite vlastné kúrenie, s moderným a úsporným kondenzačným kotlom (aj novo vyvložkovaný komín), v byte boli vymenené kompletne všetky rozvody kúrenia, plynu, vody a taktiež elektroinštalácia.
Pre pekný vzhľad boli vybrané nové /príjemne retro/ hliníkové radiátory. Podlahy boli nivelizované do roviny, všetky podlahy sú nové. Stierky sú samozrejmosťou.

Kúpeľňa s novými obkladmi, dlažbou, sanitou, umývadlom v dizajnovom štýle dodáva bytu naozaj luxus. Na WC nájdete dômyselne schovaný kotol, vďaka čomu ani neviete, že ho v byte máte. Nová kuchynská linka je vybavená aj vstavanými spotrebičmi, samozrejmosťou je umývačka riadu, práčka, elektrická rúra a varná doska.

Vchodové dvere sú bezpečnostné s viacbodovým uzamykaním.
Byt sa nachádza na ideálnom 1 poschodí, pričom pod bytom je byt na zvýšenom prízemí. Je priestranný, svetlý a dobre dispozične riešený so samostatnými vstupmi do izieb.

Celková úžitková plocha je 65,26m2 z čoho obytná plocha je 56,09m2, priestranný balkón má 5m2. Pivnica je murovaná a naozaj priestranná s rozlohou až 9,17m2 a schováte do nej naozaj všetko, bicykle naozaj nebudú žiadnym problémom. Mesačné prevádzkové náklady sú cca 100,-€.

Izby sú orientované na juhovýchod do \\\"zeleného dvora\\\". Kuchyňa na severozápad. Bytový dom je tehlový s novým zobytneným podkrovím, vstupnou bránou, novými balkónmi. Pozemok pod bytovým domom je vo vlastníctve majiteľov bytov.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v tichej časti Klincovej ulici. V blízkosti sa nachádza Lidl, trhovisko Miletičova, kúpalisko Delfín, Štrkovecké jazero s ihriskami a možnosťou športových aktivít.

Náš názor: Byt je naozaj kvalitne zrekonštruovaný, s dobrou dispozíciou a nízkymi nákladmi na prevádzku, v dobrej lokalite. Je to ideálny byt nie len na bývanie, ale aj ako investícia. Takáto nehnuteľnosť má svoju \\\"budúcnosť\\\".

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie