PREDANÉ - Dizajnový 2 izbový byt v Starom Meste

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom nádherný dizajnový 2izbový byt na Bjornsonovej ulici v Starom mesta. Byt má rozlohu 56 m2 a nachádza sa na 4. poschodí v 5.podlažnom tehlovom dome  s výťahom. Orientovaný je na západ.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchyňou, samostatnej spáľne, kúpeľne a samostatného WC. Byt je po kompletnej luxusnej rekonštrukcii a prenajíma sa zariadený, vrátane internetu. Ovládanie kúrenia a osvetlenia aj na vzdialený prístup. Parkovanie priamo vo dvore za bytovým domom. V prípade potreby je k dispozícií veľká murovaná pivnica.
BD sa nachádza v obľúbenej časti Starého mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkom okolí nájdete všetko potrebné - Delia, Billa, DM, reštaurácie, MHD, Hl.stanica, atď. Byt je vhodný pre zodpovedného jednotlivca, resp. pár bez detí a bez domácich zvierat.
Mesačné nájomné je 750€ energie pre 1 osobu vrátane energií a internetu, resp. 800€ pre 2 osoby. Pri podpise NZ sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia RK vo výške mesačného nájmu. Voľný od 1.9.2022.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie