PREDANÉ - Predaj domu 128 m2, Bratislava - Podunajské Biskupice

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava II
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX ponúka tento výnimočný rodinný dom s obytným podkrovím so 4 izbami priamo v srdci Podunajských Biskupíc na jednosmernej ulici Odeská.

Hľadáte pokojné bývanie v Bratislave a túžite po vlastnej záhrade? Je pre vás výstavba rodinného domu príliš komplikovaná a časovo náročná. Mám pre vás ideálne riešenie Vášho vysnívaného rodinného domu s viacerými benefitmi.

Myslím, že sa nemýlim, ak napíšem, že nehnuteľnosť musí mať svoju energiu, ktorú je možné zažiť iba na osobnej obhliadke :), avšak máme pre Vás aj kvalitnú 3D virtuálnu obhliadku v priloženom linku: https://my.matterport.com/show/?m=8ZUjUuLSrMS

Riešenie obytného priestoru na prízemí určite osloví nejedného záujemcu. Spoločenská obývacia časť s južnou orientáciou do záhrady má krbové kachle, ktoré v zimných mesiacoch určite prispejú k dokonalej atmosfére. Súčasťou priestoru je veľký jedálenský stôl, kde si Vaši hostia budú vychutnávať Vašu pohostinnosť. Rovnako aj krytá terasa poskytuje možnosti na letné stolovanie a relax. Priestorovo komfortná kuchyňa je opticky oddelená od obytnej časti. Podschodiskový priestor je prakticky využitý ako komora. Na prízemí je aj spálňa pri nej kúpeľňa s bidetom a sprchovým kútom a samostatné WC.

V podkroví s plochou 64,50 m2 nájdete príjemné miesto na oddych. Sú tu 2 priestranné spálne a komfortná kúpeľňa s vaňou a s WC. Miestnosti v podkroví sú osvetlené oknami v štítových stenách a strešnými oknami Velux vybavené aj vonkajšími žalúziami.

Dokonalý relax zažijete v slnkom zaliatej záhrade, čo zabezpečuje jej orientácia vhodná aj na umiestnenie ďalších ovocných stromov, ak by Vám čerešňa a marhuľa nepostačovala. Za starostlivosť sa Vám odmenia bohatou úrodou. Dom je napojený na mestskú vodu a v záhrade je studňa, ktorá má 5 rokov. V zadnej časti pozemku je tiež záhradný rekreačný domček s obytnou miestnosťou a s menšou krytou terasou. Za domčekom je murovaná prístavba záhradného skladu. Uličné oplotenie je murované z pohľadových plotových tvárnic s plotovými kovanými výplňami s kovanou bránkou a posuvnou bránou. 2 autá je možné parkovať priamo na pozemku a ďalšie 2 pred domom. Dom je napojený na alarm.

Vykurovanie v rodinnom dome je riešené ako teplovodný systém s radiátormi, zdrojom tepla je elektrický kotol Protherm, ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický zásobníkový ohrievač. Mesačné náklady sú viac ako optimálne 134€. Ročná daň je 150€ a odvoz smetí 30€.

Dom bol skolaudovaný v roku 2007 s pôdorysom s rozmermi 7,50 x 10,50 m s obytným podkrovím so sedlovou strechou s 37 stupňovým sklonom. Obvodové steny a vnútorné nosné steny z tvárnic YTONG hrúbky 300mm bez zateplenia kontaktným zatepľovacím systémom a vnútorné nosné steny hrúbky 250mm. Strop je realizovaný ako montovaný z predpätých železobetónových väzníkov a stropných vložiek YTONG so železobetónovou zálievkou a so železobetónovými vencami. Sedlová strechy má betónovú krytinu BRAMAC.
Všetky okná majú vonkajšie žalúzie.

Odeská ulica sa nachádza asi 5 min pešo od vlakovej stanice, čo zabezpečí bezproblémovú prepravu do školy alebo práce. Pred vlakovou stanicou je zástavka MHD. Podunajské Biskupice v súčasnosti prechádzajú veľmi cielenou obnovou verejných priestorov a zelených plôch. Na konci ulice nájdete nákupnú zónu s množstvom obchodných prevádzok. Námestie oproti obecnému úradu má tento rok dokončenú revitalizáciu centrálneho parku s detským ihriskom ako oddychovej zóny, kde si môžete s deťmi užiť spoločný čas a porozprávať sa so susedmi :). Konajú sa tu komunitné akcie, ktoré prispievajú ku kvalitnému spoločenskému životu v tejto mestskej časti. Dostupnosť do iných mestských častí je bezproblémová blízkym obchvatom.

Cena nehnuteľnosti je 475.000,-€ vrátane odmeny RK za sprostredkovanie predaja, zabezpečenia autorizovaného právneho servisu.

Budem sa tešiť, keď Vás touto nehnuteľnosťou prevediem a zažijete jej atmosféru na vlastnej koži.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie