PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 57 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 57 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na prenájom kompletne zariadený, slnečný 2 izbový byt s loggiou a garážovým státím v mestskej časti Petržalka v obľúbenej novostavbe SLNEČNICE na ulici Zuzany Chalupovej.

Byt sa nachádza na ideálnom 4. poschodí zo 6-tich. Je kompletne zariadený a pripravený poskytnúť Vám nový domov. Obývacia izba je klimatizovaná. V byte je dostatok úložného priestoru, na chodbe aj v spálni je roll-dor. Stačí si priniesť osobné veci a spokojne bývať.

Podlahová plocha bytu je 50,15m2, plocha loggie k tomu ďalších 7,11m2. K bytu sa prenajíma aj garážové státie blízko výťahu, čo je veľká výhoda.

Byt svojou rozlohou, situovaním, či potrebami pre maximálny komfort (služby v okolí) predstavuje skvelé bývanie. Všetko vybavíte tak povediac v papučiach :). Ak túžite po dobrej káve alebo poháriku chladeného vína, stačí prejsť ozaj iba pár krokov.

Dispozičné riešenie bytu:
Zo vstupnej haly sa vchádza do spálne a kúpeľne s wc. Taktiež z nej vchádzate do obývacej izby s kuchyňou, kde je priestor aj na jedálenský stôl. Na loggiu sa vychádza z obývacej izby ako aj zo spálne. Na oknách aj dverách na loggiu sú sieťky.

Byt je k dispozícii ihneď. Cena prenájmu tejto nehnuteľnosti je 590€ + 150€ energie vrátane garážového státia. Pri podpise zmluvy sa platí 1 mesačné nájomne vo výške 740€, vratná kaucia 740€ a poplatok pre RK vo výške 370€. Spolu teda 1.850€.

Budem sa tešiť na spoločné obhliadky :).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie