PREDANÉ - 2 izbový byt 50m2 + pozemok 42m2, ul. Gen. Goliana - Trenčín

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj krásne prerobený 2-izbový byt v Trenčíne na Sihoti 1 na ulici Generála Goliana. K bytu s rozlohou 50m2 prislúcha aj pivnica s rozlohou 4m2 a podiel na oplotenom pozemku s rozlohou 1469m2, ktorý činí približne 42m2. Spolu s bytom a pozemkom máte k dispozícii aj spoločné priestory na uskladnenie bicyklov a kočíkov.
Rekonštrukcia bytu prebehla prevažne v rokoch 2009 a 2010. Zahŕňala kompletnú výmenu elektrických rozvodov a rozvodov vody, odpadu aj kúrenia, plynový kotol, nové radiátory, výmenu plastových okien, interiérových dverí a bezpečnostné vstupné dvere ADLO. Výhodou bytu je aj vlastný filter na vodu umiestnený v suteréne bytového domu. Bytový dom má zrekonštruovanú strechu, plastové okná, vchodové dvere, zvončeky s elektronickým vrátnikom a schránky.
Dispozične byt pozostáva z kuchyne, cez ktorú sa dostanete do samostatnej obrovskej obývačky, do detskej izby a do kúpeľne s WC. V kuchyni sa nachádza aj jedálenský kút. Obývačka je orientovaná na juhovýchod a kuchyňa s detskou izbou na severozápad. Vďaka tomu je byt počas celého dňa príjemne svetlý a vďaka extra vysokým stropom aj parádne vzdušný. Kúpeľňa je prakticky odvetrateľná prostredníctvom okna s vetracím otvorom až po strechu.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a božský kľud. Nachádza sa tu škôlka, základná škola, obchodná akadémia, Trenčianska univerziva Alexandra Dubčeka, potraviny, LIDL, zastávky MHD, svetoznámy pub Sokolovňa, hokejový aj futbalový štadión, mestská plaváreň, kúpalisko a mnoho iného. Rodiny s deťmi potešia najmä viaceré detské ihriská a hrádza, ktorou sa s deťmi bezpečne dostanete ku všetkým spomínaným atrakciám.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie C.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=58SJzNfpRt4
Cena bytu je 134.900,-€.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie