PREDANÉ - 3-izbový byt so záhradkou v časti Koliba, Nové Mesto na prenájom

Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt o celkovej výmere 85m2 na prízemí (samostatný vchod) rodinného domu so záhradkou v lukratívnej časti mesta Koliba.Byt má 3 samostatné izby, kuchyňu a jedáleň.
ZARIADENIE:- V byte je inštalovaná klimatizácia (spálňa), ale celkovo má byt výbornú klímu počas leta.- Kúpeľňa so sprchovým kútom. V kúpeľni je podlahové kúrenie a aj samostatné elektrické kúrenie.- Kuchynská linka je vrátane spotrebičov: chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu.- K bytu patrí pivnica (10m2).- Vstavaná skriňa v spálni.- Priamy prístup do záhrady, kde je záhradné sedenie.- Byt má samostatný alarm.- Kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom.- Byt má vlastný elektrický merač, merač spotreby vody.
DISPOZÍCIA: vstupná chodba, samostatná kuchyňa, priestranná samostatná obývacia izba, 2x samostatná izba (spálňa + detská izba resp. hosťovská izba resp. pracovňa-zatiaľ nezariadená), jedáleň, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta, pivnica.
Byt sa prenajíma polozariadený, po dohode s podnájomcom je možné byt dovybaviť podľa potrieb podnájomníka. Parkovanie je možné na ulici pred domom.
LOKALITA: nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí samostatného domu v kľudnej časti lukratívnej mestskej štvrte Koliba s dostupnosťou do centra mesta za pár minút; v blízkosti (cca 20 m) sa nachádza zastávka trolejbusu. Priamo pred domom sa nachádza nové detské ihrisko a park s fontánou, v blízkosti sú potraviny, knižnica, škola, škôlky, pri dome montessori anglická škôlka.
Cena: 900 €/mesiac +200€ za energie. (káblová TV a Internet hradí nájomca priamo dodávateľom služieb).
Byt je k dispozícii od 1.9.2022.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie