PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 52 m2, Košice - Sídlisko Ťahanovce

Typ: dvojizbový byt
Okres: Košice I
Obec:
Plocha: 52 m²

Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt v Košiciach na sídlisku Ťahanovce – ulica Atenska s výh1adom na mesto a sídlisko Podhradová.​Byt prešiel rekonštrukciou. Nové elektrické rozvody v celom byte, plastové okná s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, plávajúca podlaha, , zásuvky, vypínače, ventilátory v kúpeľni a na toalete. Bytové jadro je murované. Obývacia miestnosť je samostatná – nie je spojená s kuchyňou a taktiež je samostatná aj toaleta. ZÁKLADNÉ ÚDAJE :​Lokalita: Atenská ulica, Košice – Ťahanovce Dispozícia : 2 izbový byt Celková plocha bytu: 52 m2 + loggia Poschodie: 1/7 – krásny výhľad Orientácia: V/Z DISPOZÍCIA BYTU:​Vstupná spoločná chodba. Vstup do bytu chodba a hneď na ľavo obývacia izba, oproti kúpeľňa hneď vedľa je komora a toaleta vľavo , vpravo detská izba s balkónom a v ľavo sa nachádza kuchyňa. V byte je nová nepožívaná pračka a chladnička.
POPIS BYTOVĚHO DOMU: Obytný panelák prešiel rekonštrukciou, nové poštové schránky, elektricky domový vrátnik plus/Čípy/.
K dispozícií je pivnica a kočikáreň, výťah.
POPIS OKOLIA: V dosahu 10 minút je autobusová zastávka. Rozsiahle parkovisko priamo pred vchodom domu.​Výborná občianska vybavenosť: pošta, banka, jasle, škôlky, školy základné, gymnázium, zdravotnícke zariadenia, poliklinika.
​V bezprostrednom okolí bytového domu do vzdialenosti 1000 m sa nachádza Anička, kde môžete stráviť s deťmi celý deň. Možnosť bicyklovania, korčuľovania, hrania tenis na kurtoch ako aj detský areál vybavený trampolínami, bludiskom, zvieratkami, divadielkami, pieskoviskom, hry na premýšľanie atď.
Na oplátku si dospelý môžu dať čapovane pivo a iné občerstvenie. Nachádza sa tam aj pramenitá voda s názvom
Gajdovka.
Nehnuteľnosť je hneď voľná.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie