PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 110 m2, Košice - Dargovských hrdinov

Typ: štvorizbový byt
Okres: Košice III
Obec:
Plocha: 110 m²

Realitná kancelária, Vám exkluzívne ponúka na predaj 4- izbový byt s loggiou, nachádzajúci sa na Adlerovej ulici na sídlisku Furča.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE :

Lokalita: Adlerova ulica, Košice - Furča

Dispozícia: 4- izbový byt

Úžitková plocha bytu: 104m2

Celková plocha: 110m2

Poschodie: 2/5

Orientácia: V/Z

Garáž: 16,27m2

DISPOZICIA BYTU:

Pri vchode do bytu je vstupná chodba, toaleta, komora, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa, spálňa so šatníkom, detská izba s výstupom na loggiu, 4 izba s výstupom taktiež na loggiu.


POPIS BYTU:
Byt je v pôvodnom ale veľmi zachovalom retro štýle. Predáva sa aj s čiastočným nábytkom, ostáva chladnička, mikrovlna rúra, rúra na pečenie a mraznička. .


POPIS BYTOVEHO DOMU: Stavba bola postavená v roku 2000, ktorá sa nachádza na Adlerovej ulici na sídlisku Furča v Košiciach s 5 nadzemných podlaží.
Nehnuteľnosť sa predáva aj z garážou, ktorá je prepojená s miestnosťou, kde môžete ju využívať, ako hobby miestnosť, ale aj ako skladovací priestor či využiť ako pivnicu.


POPIS OKOLIA:
V okolí sa nachádza občianska vybavenosť: škôlky, školy, obchody, fitness centrum, pošta, kaviareň, MHD, rôzne služby. Blízkosti sa nachádza cyklistická trasa, kde sa môžu vyšantiť Vaše deti, ale aj vy prídete na svoje.


https://my.matterport.com/show/?m=8o7fnAt1q7A


Kúpu bytu je možné realizovať v hotovosti ako aj na hypotekárny úver, ktorý Vám vieme aj my vyriešiť. Byt je kúpou ihneď voľný.


V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie