PREDANÉ - BOSEN | Stavebný slnečný pozemok v obci Jablonové, 1786 m2

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný slnečný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Jablonové. Pozemok sa nachádza v tichej časti obklopený prírodou a horami.

POZEMOK: má výmeru 1786 m2 a približne polovica pozemku je svahovitá. Šírka pozemku je cca 23m a dĺžka 83m. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. Susedné pozemky sú už zastavané.

IS: na hranici pozemku sa nachádza voda, elektrina a plyn.

LOKALITA: Pozemok je situovaný v tichej časti obce Jablonové pod lesom, no zároveň v pešej dostupnosti do centra obce, v ktorej sa nachádza lekáreň, pošta, obchod, materská škola, futbalové ihrisko, airsoftové ihrisko a iné. Je vzdialený približne 25 min. jazdy do centra Bratislavy a 15 min. do centra Malaciek.

CENA: 270.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie