PREDANÉ - Predaj domu 237 m2, Smolenice

Typ: rodinný dom
Okres: Trnava
Obec: Smolenice

RE/MAX ponúka EXKLUZÍVNE na predaj nehnuteľnosť, poschodový rodinný dom v obci Smolenice. Dispozične pozostáva zo šiestich samostatných spální (dve na prízemí, štyri na poschodí) s vlastnými kúpeľňami, priestrannou obývačkou/spoločenskou miestnosťou s krbom, kuchyne, komory (s toaletou a umývadlom) a technickou miestnosťou. Na záhrade sa nachádza aj priestranná terasa, kde polovica je zastrešená. Súčasťou terasy je aj záhradný gril. K dispozícii je taktiež záhradný domček.
Dom je zateplený s plastovými oknami, na streche použitá strešná krytina BRAMAC. Nehnuteľnosť sa predáva aj so zariadením, vrátane elektrických spotrebičov.

IS:
Je napojený na elektriku (220/400V), vodu a kanalizáciu. Plyn je pred domom. Na záhrade je studňa s možnosťou využívania na polievanie. Pripojený je taktiež na internet.

ROZMERY:
Zastavaná plocha vrátane plochy prístrešku pre auto a plochy pod vysunutým podkrovím- 183,60m2
Obytná plocha- 160,70m2
Úžitková plocha- 236,60m2
Dom sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 733m2.
Možnosť parkovania viacero vozidiel priamo pred domom a taktiež vo dvore za bránou.

VYUŽITIE:
Nehnuteľnosť má veľký potenciál. Je vhodná pre väčšiu rodinu, poprípade niekoho, kto hľadá priestranný rodinný dom. Alebo taktiež ako investícia s ďalšou možnosťou pokračovania v prevádzke penziónu s už stálou klientelou v obľúbenej turistickej a cykloturistickej lokalite Malých Karpát.

VYBAVENOSŤ OBCE:
Obec má kompletnú občiansku vybavenosť: škôlka, škola, viacero potravín, kompletné zdravotné stredisko aj so zubnou ambulanciou, lekáreň, pošta, bankomat, železničná stanica, autobus, reštaurácie.

LOKALITA:
Smolenice sa nachádzajú na úpätí Malých Karpát kde najznámejší je Smolenický zámok. Sú taktiež súčasťou vinohradníckeho regiónu a práve v Smoleniciach sa končí Malokarpatská vínna cesta. Je tu taktiež možnosť turistiky a cykloturistiky. Najznámejšie okrem spomínaného Smolenického zámku sú turistické lokality ako jaskyňa Driny, hradisko Molpír, Záruby, dolina Hlboče, Havrania skala, múzeum Molpír, skalka Bezka, vodná nadrž Boleráz a mnoho ďalších.

VZDIALENOSTI (mot. vozidlom):
Trnava- 20 min.
Piešťany- 40 min.
Bratislava- 1h
Senica- 20 min.
Hodonín- 50 min.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie