PREDANÉ - Prerobený 3i byt 68m2 + 3m2 lódžia, Partizánska - Dubnica n./V.

RADO Reality Vám ponúka na predaj kompletne prerobený 3izbový byt v Dubnici nad Váhom na ulici Partizánska. Byt s rozlohou 68m2 sa nachádza na 6. poschodí zo 7 v panelovom bytovom dome. Na dome boli vymenené plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a zvončeky. K bytu prislúcha ešte lódžia s rozlohou cca 3m2 a pivnica s rozlohou približne 2m2.
Na byte prebehla kompletná rekonštrukcia, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov, rozvodov vody, odpadu aj plynu. Taktiež boli vymenené plastové okná, vyrovnávané podlahy nivelačným poterom, plávajúce podlahy a dlažba, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, murované jadro, nové omietky a sadrokartónové stropy. V obývačke sú štýlové zabudované skrinky, aby nič nenarúšalo dokonalý dizajn interiéru. V kúpeľni v strope je tiež zabudované rádio, ktoré je možné ovládať na diaľku.
Byt sa predáva čiastočne zariadený. Zostáva tu kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (varná doska, digestor, rúra na pečenie, práčka, chladnička), vstavané skrine na chodbe a v spálni a vstavané skrinky v obývačke. Ostatný nábytok je na dohode s majiteľmi. Môže zostať aj gauč, prípadne iné vybavenie bytu.
Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Z veľkej vstupnej chodby je vstup do samostatnej detskej izby, veľkej samostatnej obývačky, do kuchyne s lódžiou, kúpeľne s WC a do priestrannej spálne. Detská izba a spálňa sú orientované na juhovýchod, takže Vás ráno prirodzene zobudia slnečné lúče. Obývačka s kuchyňou sú otočené na severozápad, takže je byt príjemne presvetlený počas celého dňa, no zároveň nie je zbytočne prehriaty. Je tiež veľmi dobre vetrateľný. Z kuchynskej lódžie je panoramatický výhľad na pohorie Biele Karpaty a Vršatecké skaly.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V Dubnici nad Váhom azda neexistuje lepšia lokalita. V okolí sa nachádza LIDL, BILLA, množstvo kaviarní a reštaurácií, základná škola, stredná škola, autobusové zastávky, banky a rôzne inštitúcie. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1. Parkovanie v okolí domu je bezproblémové.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=2wvyroMGrzj
Cena bytu: 139.900,-€
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie