PREDANÉ - 3 izbový rodinný dom na peknom 858 m2 pozemku v Trnave na predaj

Typ: trojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 74 m²
Plocha pozemku: 858 m²

Popis
Tehlový 3 izbový rodinný dom v pôvodnom stave na veľkom slnečnom pozemku len 5 minút autom od centra Trnavy. 8.6 a pozemok ma rozmery 14 m šírka a 62 m dĺžka a okrem rodinného domu (so zastavanou plochou 90 m2) sa na ňom nachádza aj dielňa s pivnicou a garáž. Krásna záhrada je vysadená jabloňami, hruškami, slivkami a poskytuje dostatok priestoru na oddych od ruchu mesta.

Dispozične pozostáva z chodby, priechodnej kuchyne, troch nepriechodných izieb a kúpeľne s WC. Pod celou kúpeľňou sa nachádza druhá pivnica. Súčasťou predaja je aj 10 ročný projekt, ktorý rátal s nadstavbou.

IS: Vykurovanie je zabezpečené ústredným plynovým kúrením. Odpad je riešený kanalizáciou a voda obecným vodovodom. Studňu by bolo treba prečistiť a môžete ju využívať na závlahu záhrady. Elektrina 220 V.

Občianska vybavenosť: V pešej dostupnosti do 15 minút sa nachádza nemocnica, lekáreň, reštaurácie, železničná stanica, pošta, Lidl, základna škola, vysoká škola a mnoho iného. Mesto Trnava disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.
Vzdialenosť od miest: Galanta 25 km, Senica 40 km, Piešťany 40, Nitra 50 km, Bratislava 55 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie