PREDANÉ - REZERVOVANÉ! Rodinný dom na predaj v obci Kolta.

Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Kolta
Plocha: 110 m²

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v centre obci Kolta, 20 km od mesta Nové Zámky, ktorý bol postavený v roku 1969, z pálenej tehly na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 966 m2. Samotný dom pozostáva zo zádveria, vstupnej chodby, kuchyne, kúpelky, samostatné WC, špajze, štyroch samostatných spální, komory s východom na povalu. Polovica domu je podpivničená, kde je plynový kotol na ústredné kúrenie, čerpadlo na studničnú vodu. Dom je pripojený na inžinierske siete - elektrika, obecná voda, plyn, žumpa. Dom prešiel rekonštrukciou - výmena okien, podlahy, nová kúpelka, vonkajšia fasáda a zateplenie domu. Dom je kúpou ihneď voľný, cena nehnuteľnosti je 97 000 €. Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125, email.: olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie