PREDANÉ - Na predaj hospodársky objekt pri meste Skalica.

RADO Reality vám ponúka na predaj hospodársky objekt o rozlohe 7398m2.
Tento objekt sa nachádza na hlavnom ťahu Holíč – Skalica, za čerpacou stanicou a kúsok od mesta Skalica. Za týmto objektom zhruba 160m sa nachádza Skalický rybník, ku ktorému sa dá dostať bočnou cestou.
V objekte sa nachádzajú haly, ktoré slúžili ako skladové priestory a sušiareň obilia. Pri vstupe je vrátnica s váhou a sociálnymi zariadeniami. Je pripojený na elektrický rozvod 400V, plyn a mestskú vodu. Odpad je riešený žumpou, časom je možnosť pripojenia do mestskej kanalizácie.
Hospodársky objekt má celkovú rozlohu 7398m2, s toho je 2514m2 zastavaná plocha, oplotené pletivom, uzamykateľná brána, kamerová dohľad.
Mesto Skalica je historickým mestom od začiatku 13. storočia. Nachádza sa tu veľa historických pamiatok. Ľudovít I. dal povýšiť Skalickú osadu na slobodné kráľovské mesto 6. októbra 1372 v Trnave a dal ju opevniť murovanými hradbami. Zvyšky tohto obranného múru stoja miestami dodnes. Nachádza sa tu aj Románska rotunda sv. Juraja, námestie slobody s kostolom s. Michala, kaplnka sv. Anny a veľa iných pamiatok. Skalica je aj preslávená výrobou chutného Skalického trdelníka a vinicami.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie