PREDANÉ - Pozemok v horskom prostredí na predaj, 2722 m2, Bojnice

Typ: stavebný pozemok
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 2 m²

Realitná kancelária Alpia Vám ponúka exkluzívne na predaj pozemok v osobnom vlastníctve v peknom horskom prostredí na okraji lesa v kúpeľnom meste Bojnice v časti Hlboké.
Pozemok parcela registra ,,C", druh pozemku ,,ostatná plocha", s výmerou 2722 m2 vznikne zlúčením častí niekoľkých parciel formou vyhotovenia geometrického plánu, ktorý bude zapísaný po dohode s potenciálnym kupujúcim. Po dohode možnosť vytvorenia parcely aj s menšou výmerou.
Mierne svahovitý pozemok, orientovaný na južnú svetovú stranu je vhodný na rekreačné účely, výstavbu chalupy, taktiež je to výborná investičná príležitosť na výstavbu rekreačného zariadenia poprípade viacerých rekreačných chát.
Rozmer:
Širka: 30 - 37 m
Dĺžka: 65 - 98 m
IS:
Elektrika: k dispozícií
Voda: k dispozícií
Prístup: je priamo z hlavnej cesty alebo po štrkovej ceste, ktorá sa tiahne pozdĺž pravej strany pozemku.
Cena: 73 eur/m2, pri serióznom jednaní istá dohoda, majiteľ si vypočuje každú ponuku.
Mesto Bojnice ponúka výbornú občiansku vybavenosť a zároveň mnohé kultúrne a voľnočasové aktivity. Je významným a vyhľadávaným strediskom turistického ruchu, nachádzajú sa tu známe kúpele, zámok, ZOO, vyhliadkova veža. Mesto je vynikajúcim východzím bodom pre turistiku v pohorí Malá Magura, pre milovníkov cykloturistiky sú k dispozícií známe Bojnicko - Dubnické cyklotrasy a traily
Viac informácií Vám poskytnem počas obhliadky, ktorú si môžete naplánovať na telefónnom čísle: 0904 816 018 alebo mailom na adrese: miroslav.mares@realityalpia.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie