PREDANÉ - Nadštandardný 2-izbový byt v Starom Meste na predaj

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt, kompletne zariadený nábytkom na mieru, kupeľňa a WC obložené veľkoformátovým obkladom a dlažbou, inteligetná elektroinštalácia NIKO s možnosťou ovládania celého bytu cez smartphone, v byte sú všetky elektro spotrebiče, byt ešte nebol používaný.Praktická pivničná kobka (4,35 m2) sa nachádza na rovnakom podlaží ako byt.
2 x Parkovacie státie v podzemnej garáži + 80 000 EUR, na -1. poschodí obe parkovacie státiaPovinnosť dokúpiť minimálne 1 parkovacie státie.
ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA:Nízkopodlažná budova – 8 nadzemných podlaží, tehla, až 3,5m vysoké stropy, Inteligentnú elektroinštaláciu, tepelné čerpadlá, samostatné WC, pivničná kobka na poschodí, 2x osobný výťah, 1x nákladný výťah, veľkolepo a moderne riešená recepcia s 24 hodinovou prevádzkou, služby na úrovni 5* hotela, bezpečnosť – kamerový monitorovací systém spoločných priestorov, optický internet Orange/4ka
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:Byt s premyslenou praktickou dispozíciou bez hluchých metrov štvorcových má príjemnú klímu a presvetlenosť miestností počas celého roka. Vďaka vysokým stropom pôsobí byt veľmi otvorene a vzdušne. Priestranná vstupná chodba je dosť veľká so vstavanou skriňou. Srdcom bytu je obývacia miestnosť spojená s kuchynským a jedálenským kútom. Spálňa je nepriechodná.V prízemí rezidenčnej novostavby sa nachádza veľkolepá a moderne riešená recepcia s 24/7 prevádzkou a službami na úrovni 5* hotela, reštaurácia a komerčné priestory.Všetky spoločné priestory sú elektronicky zabezpečené a monitorované kamerovým systémom, bytový videovrátnik je napojený na služby recepcie. Výťahom sa dostanete priamo do suterénu bytového domu ku garážovým státiam, takže do bytu z garáže prejdete vždy suchou nohou.
VYBAVENIE BYTU:- murované tehlové vnútrobytové priečky- medzibytové priečky z akustických tehál so zvýšenou nepriezvučnosťou- sadrové omietky / kúpelne a WC vápenocementové- tepelné čerpadlá - zdroj tepla, teplej vody a chladu- prémiové teplovodné podlahové kúrenie REHAU s reguláciou teploty v každej miestnosti- chladenie je zabezpečené pomocou FunCoilu v každej miestnosti- hliníkové okná REYNAERS s izolačným trojsklom a technológiou vysokého útlmu hluku, exteriérové hliníkové žalúzie, zabudovaná vetracia mriežka (Ventalis) v ráme okna- podtlakové vetranie bytov - prívod vzduchu cez vetracie mriežky (Ventalis) a odvod vzduchu nad strechu cez ventilátor v kúpeľni alebo WC- bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere do bytu- elektrické exteriérové hliníkové žalúzie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie