PREDANÉ - Predaj domu 163 m2, Győr

Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj rodinný dom s vedľajšou stavbou a priľahlým pozemkom. Nehnuteľnosť sa nachádza v meste Győr, časť Ménfőcsanak, Maďarsko.
Ide o jednu z najobľúbenejších mestských častí Győru, ktorá je vzdialená od centra 9 km. Doprava do centra je dostupná mestskou hromadnou dopravou ale aj vlakovým spojením, pričom v blízkosti sa nachádza aj diaľnica M1. Ménfőcsanak disponuje základnou občianskou vybavenosťou (potraviny, dopravné spojenia vlakom a autobusom, materská škola, zdravotné stredisko, lekáreň, čerpacia stanica).

Rodinný dom so stanovou strechou, ktorá je pokrytá pálenou škridlou, bol v roku 1975 postavený na klasických betónových základoch z pálenej tehly. Čiastočná rekonštrukcia sa dotkla interiéru ale aj exteriéru. Podlahy v interiéry sú pokryté keramickou dlažbou a drevenými parketami, pôvodné drevené okná vystriedali plastové s izolačným dvojsklom a vonkajšími žalúziami a obvodové steny domu sú tepelne izolované EPS doskami.

Dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou výmerou 163 m2 je dispozične tvorený nasledovne:
- 1NP: predsieň, priestranná hala spojená s jedálňou, kuchyňa,
4 izbami a príslušenstvom, ktorým je predsieň, hala s jedálňou, kuchyňa, technické zázemie domu, kúpeľňa s toaletou, schodiskový priestor,
- 2NP: schodiskový priestor, chodba, tri izby, dve kúpeľne spolu s toaletami.

Ústredné vykurovanie interiéru je napojené na plynový kotol, pričom alternatívnym riešením vykurovania je aj kotol na tuhé palivo. Ohrev úžitkovej vody zabezpečujú dva elektrické ohrievače vody.

Svahovitý pozemok o výmere 1566 m2 je delený na relaxačnú časť pri dome a záhradu ako úžitkovú časť s ovocnými stromami, pričom na uvedenom pozemku sa nachádza aj podpivničená vedľajšia stavba.

Nehnuteľnosť je napojená na verejný rozvod plynu, vody, elektriny, splašková odpadová voda sa odvádza do verejnej kanalizácie.

CENA: 160 000 €

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie