Pozemok na rekreačné účely v nádhernom prostredí - Horná Breznica!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
Cena v RK Dohodou
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka zaujímavý investičný pozemok v obci Horná Breznica. Slnečný pozemok s rozmermi približne 34x210 metrov a výmerou 7082 m2 je v súčasnosti vedený ako orná pôda, avšak je možné ho využiť na rekreačné účely. Elektrina sa nachádza približne 250 m od pozemku. Vodu je potrebné riešiť vlastnou studňou a odpad žumpou.
Pozemok sa nachádza v tichej lokalite, približne 250 metrov od hlavnej cesty. Je situovaný na konci obce. Prístup na pozemok je po kamenistej ceste. Ponuka je výhodná z investičného pohľadu, pretože ponúka možnosť rozdelenia na viacero samostatných rekreačných pozemkov.
V obci Horná Breznica nájdete obchod, pohostinstvo, autobusové zastávky. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v obci Lednické Rovne vo vzdialenosti 6 km, okresné mesto Púchov je vzdialené 14 km, diaľnica D1 17 km .
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie