PREDANÉ - Exkluzívne - chata na predaj, Kopernica

Typ: chalupa
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 401 m²

Exkluzívne ponúkame na predaj chatu v Kopernici len 8 minút od mesta Kremnica. Chata má murovaný základ a nadzemné podlažie je z kvalitných panelov na báze dreva. Chata je podpivničena. Prístup k nehnuteľnosti je z miestnej asfaltovej hlavnej cesty na ktorú sa napáj vedľajšia cesta, ktorá vedie priamo ku chate ( cca 150 - 200 m) cez alej - možnosť prejsť aj autom vhodným do terénu, motorkou, peši atď. Chata je v peknom, suchom, udržiavanom stave bez IS ( suché WC na pozemku, prírodné jazierko využívané na úžitkovú vodu - možnosť vykopať/vyvŕtať studňu a napojiť do chaty) .

V obci sa nachádzajú potraviny, pohostinstvo, športoviská a neďaleko sa nachádza vyhľadávaná enduro a countrycross trať.

Cena + dohoda

Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát.

Zabezpečujeme kompletný servis vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva, prepis energií, zavkladovanie zmlúv na príslušnom katastrálnom úrade, diskrétnym riešením výkupov bytov v exekúcií a v dražbe s platbou do 24 hodín, sprostredkovanie predaja nehnuteľností, prenájmu, výstavbe nových rodinných domov v stave holodom ako aj na „kľúč“, vrátane kompletnej rekonštrukcie bytov a domov až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie