PREDANÉ - Krásny 2-izbový byt na Hlinách v Žiline! Exkluzívne iba u nás!

Typ: dvojizbový byt
Okres: Žilina
Obec: Žilina

R E Z E R V O V A N Ý RADO Reality Vám ponúka na predaj nádherný 2-izbový byt s rozlohou 55 m2 po kompletnej rekonštrukcií v Žiline, na obľúbenom sídlisku Hliny s kompletnou občianskou vybavenosťou!
Byt sa nachádza na 4. poschodí obnoveného panelového bytového domu s dvoma výťahmi. Bytový dom je zrekonštruovaný, má vynovenú strechu, novú fasádu so zateplením, opravené spoločné priestory s vymenenými plastovými oknami a novými schránkami. Bytový dom má vymenené aj rozvody vody, odpadu aj plynu ("stupačky").
Byt prešiel v roku 2016 kompletnou rekonštrukciou. Nájdete tu nové bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, plastové okná, nové stierky, podlahy, kompletne zrekonštruované rozvody elektriny, vody aj odpadu. Dispozične je byt veľmi dobre riešený - po vstupe cez kvalitné bezpečnostné dvere sa ocitnete v predsieni, vľavo sa nachádza veľký šatník. Ďalej prejdete do kuchyne s jedálňou a kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Na pravej strane bytu nájdete priestrannú obývačku s balkónom, kde si môžete vypiť kávu pri peknom, nerušenom výhľade. Z obývačky sa vstupuje do spálne. K bytu prislúcha aj pivnica (2 m2). Bonusom je špajza, nachádzajúca sa na vedľa bytu.
Sídlisko Hliny ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Potešujúca je blízkosť škôl a škôlok, lekárov, obchodov, služieb, zastávky MHD, športovísk a mnoho iného. Výborná je dostupnosť do centra mesta - približne 15 minút pešo. Byt sa predáva čiastočne zariadený a bude k dispozícií v 08/2022. Energetický certifikát nebol predložený.
Ponuka je vhodná pre ľudí hľadajúcich nové bývanie v krásnom zrekonštruovanom byte vo výbornej lokalite.
Cena bytu je 154.900,-€.
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie