PREDANÉ - REZERVOVANÉ! PREDAJ: Novostavba 3-izbového domu v dvojdome v obci Láb

Typ: trojizbový byt
Okres: Malacky
Obec: Láb
Plocha: 76 m²

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva s povolením majiteľa dom v dvojdome v obci Láb. Plocha: úžitková 75,85m2, zastavaná 99,1m2, pozemku 328m2. Stav objektu: novostavba. Cena 249 000 €

Rezervované, 2.8.2022 sa podpisuje rezervačná zmluva. Ponuku stiahneme až po jej podpise. Klienti, ktorým sa táto ponuka páčila, nech mi láskavo zavolajú, môžem im nájsť podobnú - dostávam sa k ponukám skôr.

Dom bol postavený v máji 2017. Nachádza sa na okraji obce v pokojnej lokalite vo veľmi tichej príjemnej ulici, kadiaľ chodia len obyvatelia susedných domov. Zo záhrady je krásny výhľad do zelene.
Tehlový zateplený v pasívnom štandarte (A1), predáva sa čiastočne zariadený. Medzi domami je dvojitá stena z akustických tehál so zateplením. V dome sú veľmi nízke náklady za energie (cca 90 € mesačne).
Plocha: 75,85 m2
Zastavaná plocha 99,1 m 2
Pozemok: 328 m2
Terasa
Orientácia: JZ
Siete: Elektrina, voda, kanalizácia
Dispozícia: dom pozostáva zo: spálňa (14,1m²), detská izba (12,2m²), obývačka s kuchyňou (31,9m²), komora (1,7m²), vstupná miestnosť (4m²), kúpeľňa (4,5m²) + WC, technická miestnosť, chodba, terasa.
Dispozícia je veľmi praktická: zádverie, chodba, na jej konci je obývačka s kuchyňou, z obývačky sa vchádza do spálne. Z chodby sa vchádza do detskej izby, kúpeľne a WC. Z obývačky a spálne je východ na terasu s posedením, odkiaľ je krásny výhľad do prírody.
Kúrenie: Podlahové
Optický kábel
Príprava na alarm.
Parkovanie je na 2 vyhradených miestach pred domom.
Upravená záhrada so záhradným domčekom vo farbách domu.
Medzi časťami dvojdomu je vysoký múr, inak pletivový a vpredu kovový plot. s bráničkou a audiovrátnikom.

LOKALITA: V obci je kompletná občianska vybavenosť. (škola len 450m, škôlka, futbalové ihrisko s detským ihriskom, lekáreň, pošta, reštaurácia, obchody, čerpacia stanica, námestie s množstvom kultúrnych podujatí počas roku). Možnosť rybolovu, turistiky a cykloturistiky.

CENA: 249 000 € vrátane kompletného realitného a právneho servisu.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk
Prosím ctených klientov, aby mi v prípade mailovej komunikácie zanechali aj telefonický kontakt.




Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie