PREDANÉ - Prenájom dvoch 3-izbových bytov Nitra - centrum

Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra

Ponúkame Vám na prenájom dva 3-izbové byty v atraktívnej vile v úplnom centre mesta Nitra, ul. Fraňa Mojtu, Dvojpodlažný rodinný dom so zastavanou plochou 334m2 sa nachádza na pozemku s výmerou 533m2. Celá nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou (vrátane IS), každá miestnosť klimatizovaná. Momentálne prebiehajú záverečné dokončovacie práce a byty budú k dispozícii v mesiaci august.
Jednotlivé podlažia sú riešené individuálnym vstupom s vlastnými meračmi energií, prepojené vnútorným schodiskom. Objekt je celý podpivničený s možnosťou variabilného využitia. Parkovanie je riešené priamo na pozemku za domom s cca 8 parkovacími miestami a vstupom priamo z hlavnej cesty.

Dispozičné riešenie:
Prízemie – priestranná chodba, 3 veľké nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta
Poschodie – chodba, terasa, 3 veľké nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa, 2x toaleta.

Objekt možno prenajať individuálne každé podlažie, ale aj ako celok.
Cena jedného prenajímaného bytu je 1 500 €/mesiac.
ODPORÚČAME OBHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie