PREDANÉ - IBA U NÁS!!! 3i byt 70m2 + 6m2 balkón, L. Novomeského - Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj krásne prerobený 3-izbový byt v Trenčíne na ulici Laca Novomeského. Byt s výmerou 70m2 sa nachádza na 5. poschodí zo 6 v zateplenej panelovej bytovke. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 2m2 a veľký balkón s rozlohou 6m2. Na bytovom dome je okrem zateplenia zrekonštruovaná aj strecha, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, schránky, zvončeky, plastové okná a nový výťah.
Na byte boli vymenené elektrické rozvody, rozvody vody aj odpadu, radiátory, plávajúce podlahy a dlažba, bezpečnostné vstupné dvere Sherlock, interiérové dvere so zárubňami a plastové okná. Náklady na bývanie 4-člennej rodiny sú približne 160,-€ mesačne + elektrika a plyn. Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kuchyne, obývačky, kúpeľne s WC a do samostatnej spálne. Do detskej izby sa prechádza cez obývačku, rovnako ako na balkón. Obývačka a kuchyňa sú tiež prakticky prepojené dverami. Spálňa je orientovaná na východ. Obývačka, kuchyňa a detská izba sú orientované na západ. Vďaka tejto orientácii je byt krásne presvetlený počas celého dňa.
V byte zostávajú vstavané skrine na chodbe a v spálni a aj kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, plynová varná doska, digestor, umývačka riadu. Zvyšok nábytku si majitelia plánujú odsťahovať, pokiaľ sa s kupujúcim nedohodnú inak.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, detské ihriská, potraviny, pošta, OC Južanka, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Dokonca iba 123km od tohto domu sa nachádza Letisko Gen. M. R. Štefánika. Život na sídlisku Juh je úžasný najmä pre rodiny s deťmi. Deti si tu nájdu množstvo kamarátov, mamičky na materskej dovolenke môžu vziať deti každý deň na iné detské ihrisko a prácou vyčerpaní oteckovia budú mať vždy po ruke nejakú tú "inštitúciu" čapujúcu dobre vychladenú dvanástku.
Pre vyznávačov zdravého životného štýlu máme pripravené workoutové ihrisko, prípadne lesopark brezina. Obe vzdialené asi 400m od tohto bytu.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=K49ucsNU6Q3
Cena bytu je 145.000,-€.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie