PREDANÉ - Exkluzívne - 3-izbový byt na Podháji v Dubnici nad Váhom

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v obľúbenej lokalite Pod hájom v Dubnici nad Váhom.
Byt s rozlohou 68 m2 sa nachádza na druhom poschodí panelového bytového domu s výbornou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. Byt prešiel rekonštrukciou, má murované jadro s vymenenou elektroinštaláciou, plastové okná, stierky, v izbách plávajúce podlahy, na chodbe, v kuchyni a kúpeľni je dlažba. Mesačné náklady sú na úrovni 200 Eur.
Po vstupe do bytu sa ocitnete v chodbe s veľkou vstavanou šatníkovou skriňou, odkiaľ sa dostanete do ostatných miestností - detskej izby, obývačky, kuchyne s jedálňou a balkónom, spálne, kúpeľne a samostatného wc. Veľkou výhodou je, že izby nie sú prechodné. Spálne sú orientované na severovýchod, obývačka s kuchyňou na juhozápad K bytu prislúchajú aj dve pivnice. Celý byt aj s dispozičným riešením si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=3mo6fWJq7dv
Bytový dom má vymenené okná a dvere v spoločných priestoroch, pretesnené spoje panelov, obnovené schránky a elektrického vrátnika. Poloha domu je výhodná - v blízkosti nájdete školu, škôlku, polikliniku, obchody a na námestie sa pešo dostanete do 10 minút. Byt je voľný po dohode od 10/2022.
Cena bytu: 128 900 Eur
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie