2x rodinný dom 108m2, Dolné Pažite - Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
224.900,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj novostavby rodinných domov v Trenčíne v mestskej časti Záblatie na ulici Dolné Pažite. Domy sú už postavené a skolaudované. Rodinné domy sú spojené fasádou do jedného uceleného bloku, no každý má svoj vlastný obvodový múr a je medzi nimi dilatačná škára a izolácia.
Dom 02 je vyhotovený do štádia holodom a dom 03 je už v štandarde. Osadené sú plastové okná s 3-sklom. Domy sú zateplené polystyrénom hr. 15cm a stropy izoláciou hr. 40cm. Pred každým domom sú vyhotovené 2 parkovacie miesta zo zámkovej dlažby. Každý dom má terasu zo zámkovej dlažby s rozlohou 10m2. Kúrenie v domoch je podlahové, zabezpečené plynovým kotlom.
Dispozične pozostáva každý dom zo vstupnej chodby, z ktorej sa vstupuje do veľkej obývačky s kuchyňou a jedálňou, do samostatného WC a do komory pod schodiskom. Po schodoch sa ďalej dostaneme do troch samostatných izieb a kúpeľne s WC, vaňou a sprchovým kútom. V jednej izbe sa nachádza aj veľký šatník. Nad schodiskom aj v kúpeľni sú svetlíky, aby bolo v dome čo najviac prirodzeného denného svetla.
V Záblatí sa nachádza škôlka, Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Pošta, potraviny, mäsiarstvo Ilavský, zastávky MHD aj medzimestskej dopravy a mnoho iného. Neďaleko sa nachádza tiež základná škola, LIDL, BILLA a viacero rôznych iných firiem. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1. Život v mestskej časti Záblatie so sebou prináša úžasný kľud ako na vidieku, no zároveň všetky výhody života vo veľkomeste.
Rodinné domy spĺňajú energetický certifikát kategórie A.
DOM 01150m2 predané
DOM 02110m2224.900,-€ voľný
DOM 03109m2240.000,-€ voľný
DOM 04166m2 predané
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie