PREDANÉ - Vidiecky dom alebo záhrada na PRENÁJOM!

Typ: rodinný dom
Okres: Galanta
Obec: Sládkovičovo

Realitná kancelária DOBRÉ REALITY s r.o. ponúka na prenájom vidiecky dom v meste Sládkovičovo (okres Galanta). Súčasťou tejto nehnuteľnosti je aj vybetónovaný dvor a veľkorysý pozemok. Budúci nájomca si môže prenajať samotný dom alebo dom aj s dvorom či záhradu. Súčasťou domu je aj hala, vhodná na skladovanie alebo garáž, dielňa (100 m2). Ponúkame detaily možností prenájmu:

Vidiecky dom
1. Vstup
2. 1 izba
3. 1 izba
4. 1 izba
5. Kúpeľňa
6. Kuchyňa

Nezariadený, trojizbový vidiecky dom (68 m2).
Cena nájmu: 450 €/mesiac + energie


Dom s dvorom
Trojizbový, nezariadený (68 m2) dom s vybetónovaným dvorom (700 m2) je vhodný pre záujemcu, ktorý potrebuje skladové priestory alebo si chce zriadiť malú prevádzku autoservisu, autobazár, zámočnícku dielňu v hale (100 m2). Podmienkou je, aby prevádzkovanie nerušilo susedov.

Cena nájmu: 700€/mesačne + energie


Prenájom záhrady
Súčasťou vidieckeho domu s dvorom je záhrada. Ponúkame vám možnosť, prenajať si veľkorysý trávnatý pozemok s výmerou 2200 m2.

Cena nájmu: 200€/mesačne



Vzdialenosti:

Sládkovičovo-Galanta: 8 km
Sládkovičovo-Trnava: 26 km
Sládkovičovo-Bratislava: 65 km
Sládkovičovo-Nitra: 43 km



Neváhajte dlho a čo najrýchlejšie zareagujte. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte na mob. č.: 0940 215449 alebo e-mailom: gregorova-ZVNC-dobrereality.sk

Nech sa páči, tu sa o mne dozviete viac:
https://profilmaklera.sk/bc-zlatica-gregorova/


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie