PREDANÉ - Priestranný 3i byt s lodžiou v Dúbravke

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj 3.izbový byt na Nejedlého ulici v Dúbravke. Byt má výmeru 68,9 m2 + 3,5m2 lodžia a nachádza sa na 1.poschodí v 12.podlažnom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na západ a sever. K bytu prislúcha pivnica v suteréne BD.
V byte sú vymenené plastové okná, inak sa predáva v slušnom pôvodnom stave a je vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.
Dispozične pozostáva zo vstupnej haly, troch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a lodžie. Okná sú plastové, v kúpeľni je vaňa.
Mesačné náklady sú cca 194 900 € + elektrika a plyn.
V blízkosti kompletná občianska vybavenosť - OC Saratov, ZŠ, MŠ, zdravotné stredisko, veterinár, reštaurácie, MHD a iné služby. Výborná dostupnosť na bratislavský obchvat, Bory Mall 4 min autom.
Cena bytu je 194 900€ a je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK. Naša advokátska kancelária Vám pripraví zmluvy na mieru a Vy sa môžete pokojne venovať svojim aktivitám. Byt je bez tiarch, kúpou voľný. V prípade rýchleho a seriózneho jednania je dohoda na cene možná.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie