Znížená cena! Kompletne prerobený 3-izbový byt v Prievidzi, Necpaloch.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
113 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 70 m²
Realitný maklér:
0907 720 141
Ing. Martin Cagáň
cagan-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v Prievidzi, Necpaloch. Objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou.

Byt je na 5. poschodí z 8, v zateplenom bytovom dome s výťahom. Podlahová plocha je 70,0 m2. Byt pozostáva z predsiene, kuchyne, obývačky, pracovne, kúpeľne a WC. Z kuchyne je východ na loggiu. V celom objekte sú nové stierky, nové dvere z masívu, nová kuchynská linka (Decodom, r. 2021) so vstavanou el. rúrou a plyn. varnou doskou, plávajúce podlahy. Vchod. dvere sú bezpečnostné. Loggia je taktiež po rekonštrukcii. V byte sú 3 vstavané šatníky (Hilkovič), vstavaný botník, 2 komody na mieru (spálňa, pracovňa). Okná sú plastové so žalúziami. Na prízemí je pivnica. Možnosť dokúpiť aj masívny nábytok na mieru v obývačke. V byte je zavedený optický internet, v 3 miestnostiach sú TV prípojky.

Byt je v top stave, slnečný, orientovaný východ/západ v tichej lokalite. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť.

Cena bytu je 113 000 €, možná dohoda. V cene je zahrnutý základný právny servis a štandardné náklady spojené s prepisom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Prí rýchlom jednaní možná dohoda na cene.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie