PREDANÉ - Predaj domu 480 m2, Gbely

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Gbely

Aj Vy ste nároční? Aj Vy máte určité nároky na bývanie? Tak sa pozrite na našu ponuku jedinečného rodinného domu s interiérovým bazénom o rozmeroch 11 x 4 m.

Tento neštandardný dom, ktorý sa nachádza v meste Gbely na ulici Naftárskej, hľadá svojho nového majiteľa.
Prízemný rodinný dom, ktorý nie je podpivničený, sa rozprestiera na pozemku v osobnom vlastníctve o rozlohe 1897 m2, v súčasnosti sa využíva aj pozemok o rozlohe 2649 m2.

Zastavaná plocha domu je 520 m2 aj s krytým interiérovým bazénom, kde sa nachádza sprcha, toaleta, technická časť, relax zóna s oddychovými ležadlami a východom na dvor. Z bazéna možno pozerať priamo na pekne upravený dvor, exteriér s množstvom vysadených okrasných drevín a trávnatú plochu.

Rodinný dom pozostáva z dennej časti – veľkej priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou, moderne zariadenou so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, zabudovaná mikrovlnná rúra, elektrická rúra a umývačka riadu). Priamym prechodom cez kuchynský ostrovček a jedálenskú časť sa dostaneme do obývačky s krbom, kde možno realizovať aj veľké rodinné oslavy. Výhodou je aj vstup z obývačky do rodičovskej spálne spojenej s privátnou kúpeľňou so sprchou a toaletou. V druhej časti domu sa nachádzajú dve izby so schodiskom pre posteľ či využiteľnosť aj ako menšiu domácu kanceláriu. Pri izbách je kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, v súčasnosti skôr využívaná deťmi majiteľov domu a samostatná toaleta.

Technické parametre: dom postavený z tvárnic Ytong 30 cm, izolácia v podlahe 10 cm styrodur, izolácia v strope 40 cm vata, ohrev bazénu na plynový kotol, vŕtaná studňa 40 m, dve kopané studne, alarm a kamerový systém celého domu.

V záhrade za dvorom sú vysadené ovocné stromy: slivka, marhuľa, hruška, jablone – viac ako 50 ks a okrasné dreviny. V tejto časti sa nachádza aj kontajnerový dom využívaný na grilovanie, nakoľko je v ňom nachystaná kuchyňa na letné varenie.

Vstupom cez podbránie, do veľkého otvoreného priestoru dvora, kde sa nachádza dvojgaráž s dielňou o rozlohe 100 m2, parkovanie pre 5 osobných áut a samostatný hosťovský dom s vínnou pivnicou, každého nechá priam v nemom úžase. K tomu všetkému sa pridružujú aj dve krásne štýlové terasy pre jarné, letní i jesenné posedenia.
Pre deti je nachystané detské ihrisko v záhrade, či ho využijete na loptové hry, či niečo iné, už necháme na Vašej fantázii.

Už pri prvom vstupe do tohto rodinného sídla či Vašej vysnívanej chalupy na Záhorí sa priam zamilujete. Má všetko, čo si môže náročný klient želať. Vyhľadávaná a dobre dostupná lokalita umožňujú využívať stavbu aj na podnikateľské účely. Neváhajte, kontaktujte ma.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie