BOSEN | Slnečný 4 izbový rodinný dom s 2 zimnými záhradami, Šenkvice, 800m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
Cena v RK
Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Šenkvice
Realitný maklér:
+421 944 288 368
Adam Belianský
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj rozlohou veľkorysý rodinný dom v centre obce Šenkvice.

DOM: 4 izbový dom bol postavený v roku 2000 a pozostáva z 3 podlaží.

PIVNICA: vstup do pivnice je na úrovni záhrady a nachádza sa tam priestranná chodba s úložným priestorom, letná kuchyňa, kúpeľňa spojená s práčovňou a velká technická miestnosť.

PRÍZEMIE: kuchyňa je prepojená s obývacou izbou a s jedálenskym kútom, z ktorého je výstup do zimnej záhrady s výhľadom na záhradu. V obývacej izbe sa nachdáza krb s výduchmi na horné poschodie. V stupnej chodbe sa nachádza samostatná toaleta.

POSCHODIE: klimatizovaná hlavná spálňa, 2x detská izba prípadne pracovňa, kúpeľňa spojená s toaletou.

POZEMOK: Prevažne rovinatý pozemok o rozlohe 800m2 je upravený, nachádza sa na ňom nadzemný bazén a jazierko, garáž na dve autá spojená so zimnou záhradou, kuchyňou, krbom a vonkajšou terasou.

KÚRENIE: Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom s radiátormi v izbách, v kuchyni a kúpeľni je podlahové kúrenie, prípadne krbom. V zimnej záhrade je elektrické podlahové kúrenie.

IS: Dom je napojený na elektriku, vodu, plyn a má 12 kubíkovú žumpu.

CENA: Cena v RK

LOKALITA: Obec Šenkvice je vzdialená približne 8 minút jazdy autom od mesta Pezinok asi 10 minút od dialnice D1. V obci je tiež vlaková zastávka s priamým spojením do Bratislavy (10min. chôdze od domu). Obci nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, obchod, pošta, reštaurácia, knižnica, strelnica, čerpacia stanica.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie