ZNÍŽENÁ CENA! Historická kamenná chalupa Kopanice, Horuša Hámre

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
70 000 €
Typ: chalupa
Okres:
Obec:
Plocha: 80 m²
Plocha pozemku: 421 m²
Realitný maklér:


Popis
Ponúkame Vám rodinný dom v Kopaniciach, pôvodne administratívnu budovu, technická banská architektúra, podľa zachovaných prvkov z 18. storočia. Súčasťou budovy je a veľká čierna kuchyňa, klenby v dvoch miestnostiach, stavba je kamenná. Budova je plne obývateľná s charakterom vidieckeho domu, zrekonštruovaná v polovici 90 rokov. Vstupuje sa cez prístavbu s kúpeľnou, z ktorej prejdeme do jedálne a kuchyne. Ďalej prechodná spálňa a veľká miestnosť, ktorá slúžila v minulosti, ako obecný obchod.
Tento priestor čaká na nového pána, nehnuteľnosť potrebuje investíciu, ale skôr kozmetického charakteru. Konštrukcie sú zdravé.
Keď hľadáte chalupu v krásnom prostredí neďaleko vodných nádrží a zimnej turistiky, táto chalupa je tu pre Vás. V tichej časti osady v srdci Štiavnických vrchov len 14 km od Banskej Štiavnice. Neďaleko objektu je bezpočet rekreačných príležitostí ako bezprostredný
Moderštôlniansky tajch a ďalej Richnavské jazerá a Počúvadlo. Neďaleko aj rezort Salamandra, ale aj kaštieľ vo Sv. Antone.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie