PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 73 m2, Nové Zámky

Typ: trojizbový byt
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 73 m²

Realitná kancelária RE / MAX predostiera na trh exkluzívnu ponuku predaja, ktorá si zaslúži vašu pozornosť. Ak hľadáte lokalitu v centre mesta, ktorá je zároveň tichou oblasťou, ponúkaný prémiový 3i byt je vhodnou voľbou.

Veľmi dobre dispozične riešený byt sa nachádza na prízemí z 2 podlaží a ponúka veľkorysých 73m2 celkovej plochy. K bytu prislúcha 1 priestranná pivnica. Otvorenosť priestoru, ktorým nehnuteľnosť disponuje, vnáša do bytu pocit vzdušnosti a domova.

Súčasťou ponúkanej nehnuteľnosti sú:
2 priestranné izby
Obývačka
Kuchyňa
Kúpeľňa s WC a bidetom
Technická miestnosť

NADŠTANDARD
- Byt je rekonštruovaný v NADŠTANDARDE s použitím kvalitných materiálov, ako sú plávajúce podlahy, veľkorozmerné dlažby, interiérové dvere, plastové okná,
- Kúpeľňa disponuje veľkým srpchovým kútom, wc a bidetom.
- Ďalším ústredným špecifikom je nová nadštandardne a na mieru vyrobená moderná kuchyňa s jednoliatou pracovnou doskou, s množstvom úložného priestoru s PUSH systémom, zabudovaními spotrebičmi ako umývačka riadu, chladnička, teplovzudšná rúra, digestor.
- Veľkým benefitom je aj samostatné kúrenie s vlatným kotlom a termostatmi.
- Bezproblémové parkovanie priamo pred domom.

Lokalita:
Exkluzívna ponuka bytu je situovaná v tichej lokalite obklopenej zeleňou a to priamo v centre mesta Nových Zamkov. Kompletná mestská vybavenosť maximálne do 10 minút peši. Všetky služby na dosah. Nákupy, zdravotné služby, fitness centrá, školy, kaviarne, reštaurácie, a iné..

Názor makléra:
Ak hľadáte nadštandardné bývanie v priamom centre starého mesta Nových Zámkov, toto je tá správna ponuka pre Vás. Nový majiteľ môže využívať VÝHODY CENTRA MESTA a užívať si tichú lokalitu.
Vhodné aj ako INVESTIČNÁ príležitosť.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie