PREDANÉ - Predaj bytu (5 izbový a väčší) 236 m2, Šenkvice

Typ: päťizbový byt
Okres: Pezinok
Obec: Šenkvice
Plocha: 236 m²

REZERVOVANÉ!
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj atypický veľkometrážny 6 izbový dvojúrovňový byt v rodinnom dome s dvoma bytovými jednotkami, s vlastnou záhradou a dvojgarážou v zástavbe novostavieb v lokalite Stráň sv. Urbana II v obci Šenkvice.

Rodinný dom sa nachádza na kopci v priamom susedstve modranských viníc, s výhľadom na Malé Karpaty. Z dôvodu zachovania charakteru vinárskej lokality tu dlhodobo nie je plánovaná už žiadna výstavba a tak nič neprekáža krásnemu výhľadu na Malé Karpaty z okien a terás bytu.

Tehlový rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2018 a je napojený na všetky inžinierske siete.

Na výstavbu boli použité kvalitné stavebné materiály, vnútorná výbava bola realizovaná do nadštandardu.

Pri navrhovaní domu bol kladený veľký dôraz na funkčnosť a detaily. Samozrejmosťou sú tri kúpeľne (každá v inom dizajne), krb, murované šatníky, komora v kuchyni, v obývačke presklená stena s výklopno-výsuvným systémom s prístupom na prekrytú svetlíkmi oživenú terasu, žalúzie na všetkých oknách, podlahové kúrenie v celom dome...

Dispozičné riešenie:

Prízemie – zádverie, vstupná chodba so samostatným murovaným šatníkom, veľká obývačka s krbom a východom na terasu, s obývačkou prepojená otvorená kuchyňa s komorou, samostatná rodičovská spálňa disponujúca vlastnou kúpeľňou a murovaným šatníkom a ďalšie dve samostatné izby v bloku zahŕňajúcom vstupnú chodbu a vlastnú kúpeľňu. Z jednej z izieb je taktiež východ na terasu a do záhrady domu. Na prízemí sa nachádza aj dvojgaráž s technickým zázemím. Úžitková plocha prízemia je cca 170 m2 + terasa.

Poschodie – vstupná hala/galéria, dve samostatné izby s výhľadom na Malé Karpaty a samostatná kúpeľňa s východom na veľkú terasu vysypanú kamenivom. Úžitková plocha poschodia je cca 66 m2 + terasa.

Celková úžitková plocha: 236 m2
Plocha pozemku: 459 m2
Podlažia: 2 NP
Parkovanie v garáži: 2 autá
Počet izieb: 6
Počet kúpeľní: 3

K bytu patrí predzáhradka a menšia záhrada za domom. Aktuálne je v riešení možnosť dokúpenia cca
23 m2 pozemku za záhradou, čím by sa zväčšila jej úžitková plocha.

Umiestnenie domu v poslednej slepej ulici na kopci ponúka majiteľovi prekrásny panoramatický výhľad na celé údolie a Malé Karpaty.

Obec Šenkvice má výbornú pozíciu z hľadiska dostupnosti do hlavného mesta Bratislavy a do veľkých okresných a krajských miest ako sú Pezinok, Senec, Trnava Galanta:
Bratislava – 23 km
Pezinok – 6 km
Senec – 13 km
Trnava – 25 km
Galanta - 34 km

Pripojenie na diaľnicu D1 je vzdialené 9 minút jazdy autom.

Pohodlnej dopravnej dostupnosti samozrejme prispieva aj vlakové spojenie. Vlaková stanica je vzdialená od nehnuteľnosti cca 10 minút pešej chôdze a 2 minúty autom.

Do občianskej vybavenosti Šenkvíc patrí materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, pošta, obchody, reštaurácie, vinárstvo Karpatská perla, čerpacia stanica, knižnica, múzeum, ihriská pre futbal, pozemný hokej a motokros, strelnica..

Odporúčam vidieť!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie