PREDAJ: 2 izbový byt s komorou a loggiou, 63 m2, Banská Bystrica - sídlisko Fončorda - ulica Tulská

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
139 900 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 63 m²
Realitný maklér:
0907 180 306
Bc. Monika Benková
benkova-ZVNC-dobrereality.sk

KÚPOU VOĽNÝ - NADČASOVÝ - V PERFEKTNEJ LOKALITE - BLÍZKOSŤ LESA - BÝVANIE S VYHLIADKOU - BÝVANIE PRE VÁS!

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj čiastočne zrekonšturovaný, nadčasový, 2 izbový byt s loggiou a šatníkom v príjemnej lokalite sídliska Fončorda v Banskej Bystrici.

PREDMET PONUKY
Nadčasový, dispozične upravený, čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový byt s presklenou loggiou, šatníkom a príslušenstvom, orientovaný východ (obývacia izba, kuchyňa) - západ (spálňa), umiestnený na 8 z 8 poschodí zrekonštruovaného bytového domu na Tulskej ulici v Banskej Bystrici.
Klasický typ zvolenského bytu prešiel dispozičnou úpravou (zmena stavebných otvorov v obývacej izbe a kúpeľni), ktorá urobila byt praktickejším, priestrannejším a príjemnejším.
Čiastočná rekonštrukcia bytu prebehla postupne v rokoch 2002 -2016 v rozsahu:
- úprava dispozície bytu, bytového jadra a kuchyne (2008 - 2009),
- výmena okien a balkónových dverí za plastové so žalúziami (2002 spálňa, 2016 kuchyňa a obývacia izba) a presklenie loggie (2005),
- výmena vstupných dverí za bezpečnostné (2005), interiérových dverí za dvere s obložkovými zárubňami (2010, masív),
- výmena podláh v predsieni, spálni, kúpeľni, kuchyni za keramické a laminátové,
- inštalácia podlahového kúrenia v kúpeľni, obklady, sanita,
- výmena rozvodov elektriny (v zrekonštruovanej časti), vody a kanalizácie,
- úprava vnútorných omietok (stierky v zrekonštruovanej časti),
- montáž vstavaných skríň s bodovým osvetlením,
V pôvodnom stave zostala a úpravu si vyžaduje obývacia izba.
Mesačné náklady na prevádzku bytu sú v tomto čase 70 Eur mesačne.
Bytový dom prešiel postupnou rozsiahlou rekonštrukciou (2005 - 2006 zateplenie vonkajšej fasády, výmena vchodových dverí a okien v spoločných priestoroch za plastové, rekonštrukcia balkónov, 2011 - výmena stupačiek, 2020 - výmena výťahu, 2022 úprava spoločných priestorov), čím získal energetický certifikát triedy B.

DISPOZÍCIA
8 poschodie: vstupná predsieň, šatník, kúpeľňa s WC, kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia izba, spálňa, loggia (spolu 68,83 m2).
Suterén: murovaná pivnica (2,4 m2).

KÚPOU JE BYT VOĽNÝ.

LOKALITA
Bytový dom, v ktorom je byt umiestnený, sa nachádza v na sídlisku Fončorda, v záverečnej časti ulice Tulská. Lokalita je zaujímavá svojím parkovým vzhľadom, pokojným, príjemným, málo frekventovaným prostredím, dobrou dostupnosťou a vybavenosťou službami (obchody, reštaurácie, pošta, ZŠ, MŠ a i.). Do 10 min. cesty autom alebo MHD, je dostupná väčšina služieb pre obyvateľov krajského mesta Banská Bystrica (centrum mesta, nemocnica s poliklinikou, plážové kúpalisko, plaváreň, športové haly, nákupné centrá, kino, divadlo, autobusová a vlaková stanica....). Zastávka MHD je na rohu bytového domu. Dobrá dostupnosť je aj k obchvatu mesta, ktorý je spojnicou na hlavné dopravné cesty smerujúce na Horehronie a do Bratislavy, ale aj do iných častí mesta zabezpečujúcich občiansku vybavenosť krajského mesta je v bezprostrednom dosahu.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Príjemný, dispozične prakticky a priestranne pôsobiaci byt so šatníkom a loggiou prináša priestor pre pohodlné a funkčné bývanie v tichej lokalite krajského mesta. Napriek tomu, že rekonštrukcia bytu je staršia, jej prevedenie je veľmi kvalitné a postačujúce pre dnešný štandard bývania. Kúpou získate nadčasové bývanie, ktoré vám poskytne zázemie pre dlhé roky šťastného a spokojného života vo väčšom meste alebo dobrú investíciu, ktorú môžete ponúknuť ako dobre dostupný prenájom.

CENA
139 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

https://profilmaklera.sk/bc-monika-benkova/

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie