PREDANÉ - NOVÁ CENA! Chata v príjemnom prostredí lesa a lúk

Typ: chalupa
Okres: Poltár
Obec: Cinobaňa
Plocha: 90 m²
Plocha pozemku: 1092 m²

Popis
Ponúkame na predaj chatu v príjemnom prostredí v náručí prírody. Jedná sa o nehnuteľnosť nachádzajúca sa v areáli viacerých chát, kde majitelia nažívajú komunitným, udržateľným spôsobom života s pozitívnym prístupom k prírode.
Nachádza sa v spoločnom areáli s vlastnou prístupovou cestou a parkovacími miestami, trávnatými plochami, športovým ihriskom a záhradami. Je napojená na spoločnú infraštruktúru ( elektrické rozvody, kanalizácia, septik, studňu ) .Vykurovanie lokálne na drevo. Chata má vlastný pozemok ( pod chatou ) a ostatné pozemky sú spoločné a spravované spoločenstvom vlastníkov chát, pričom každý vlastník chaty má pridelené aj svoje „súkromné plochy“ na ktorých si pestuje a ich obhospodaruje. Spolu sa jedná o cca 10000 m2 pozemkov ktoré máme k dispozícii.
Chata je poschodová, podpivničená s garážou a celkovou podlahovou plochou 90m2 + 32m2 garáž. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, menší sklad, kúpeľňa s umývadlom, práčkou a vaňou a samostatným WC. Ďalej sa tu nachádza obývacia miestnosť s krbom a kuchynským kútom so sporákom ( cca 22m2 ) a jedna samostatná pomerne veľká izba ( 23m2 ). Na poschodí sa nachádzajú 2 samostatné menšie izby o rozmeroch cca 8m2 a 16m2
Chata má zvnútra a čiastočne aj zvonka hlinené omietky a je zateplená trstinou z vnútornej ako aj vonkajšej strany. Prešla čiastočnou rekonštrukciou ( elektrina, kúrenie, voda, sanita, náter strechy ) . Kúrenie je zabezpečené v krbe a samostatných peterkách. Ohrev TUV zabezpečuje elektrický bojler. Pitná voda je zabezpečená zo spoločnej studne ( s UV filtráciou ), chata je napojená na spoločnú kanalizáciou. Chata je obývateľná celoročne a je vhodná na okamžité nasťahovanie. Predáva sa s kompletným vybavením. K chate prislúcha aj 1/10 podiel na spoločných pozemkoch a infraštruktúre - trávnaté plochy a záhrady, prístupová cesta, studňa o celkovej rozlohe cca 10000 m2. Náklady na vykurovanie chaty sú približne 500 eur / rok , poplatok vy výške 25 Eur/mesiac spoločenstvu vlastníkov pozemkov a platba za elektrinu podľa spotreby. V areáli sa nachádza aj workout ihrisko, altánok „Bazovňa“, hojdačky, trampolína, futbalové ihrisko, spoločné ohnisko. Okolie osady je tvorené krásnou prírodou, lúkami, lesmi. Dostupnosť do obce po asfaltovej ceste cca 3 km .Samotná osada spolunažíva veľmi pokojným komunitným životom, ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokoj v tomto uponáhľanom svete.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie