PREDANÉ - 5 izbový rodinný dom v obci Radošovce len 15 km od Trnavy na predaj

Typ: päťizbový byt
Okres: Skalica
Obec: Radošovce
Plocha: 115 m²
Plocha pozemku: 924 m²

Popis
Exkluzívne len u nás nájdete tento veľký 5 izbový rodinný dom v pôvodnom stave na 9 a pozemku v obci Radošovce. Celková zastavaná plocha predstavuje 220 m2 a rozprestiera sa na pozemku o rozmeroch 12 m šírka a 88 m dĺžka. Priestranné nádvorie zabezpečuje absolútne súkromie a záhrada možnosti pestovania alebo chovu zvierat. Na polievanie záhrady je k dispozícií kopaná studňa. Za pozemkom sa nachádza pole, takže budúci majiteľ sa nemusí obávať neželanej výstavby. Pozemok je slnečný a rovinatý priechodný aj cez záhradu.

Dispozícia domu: Vstup do domu sa nachádza zhruba v polovici. Predsieň rozdeľuje dom na dve časti. Predná časť od ulice disponuje jednou nepriechodnou izbou v ktorej je potrebné dokončiť podlahu a dvomi priechodnými izbami a krbom. V tejto časti boli v roku 2009 vymenené okna. Zadná časť domu disponuje priechodnou kuchyňou spojenou s obývačkou a štvrtou nepriechodnou izbou. Z predsiene vedú vstupy do kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom a samostatného WC. Za obytnou časťou sa nachádza dielňa cez ktorú vedia vstup na povalu. Pod prednou izbou je umiestnená pivnica.

IS: elektrina 220/380, kanalizácia, obecný vodovod, plynová prípojka sa nachádza pred domom, plánové pripojenie na optický internet.

Občianska vybavenosť: MŠ, obchod, reštaurácia. ZŠ, lekár, zubár, lekáreň, polícia, kaštieľ, tenisové kurty, wellnes a mnoho ďalšieho sa nachádza vo vedľajšej obci Jaslovské Bohunice.
Vzdialenosť od miest Jaslovské Bohunice 2 km, Trnava 15 km, Hlohovec 20 km, Piešťany 30 km, Bratislava 70 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie