PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 82 m2, Nitra

Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 82 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj k 3 izbový byt, prerobený na 4 izbový, ktorý sa nachádza Výstavnej ulici, na 5. podlaží / 8 s výťahom. Priestranný byt, o celkovej podlahovej ploche 82 m2.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba so šatníkom, 3 nepriechodné izby - z toho jedna je rozdelená a tak vznikla štvrtá izba, kuchyňa, špajza, samostatné WC. Z obývačky je výstup na balkón. K bytu neprislúcha pivnica. Byt prešiel rekonštrukciou - kúpeľňa, stierky, plastové okná, elektrika v v jadre. V izbách sú klasické stromčekové drevené parkety, v chodbe a kuchyni linoleum, vstupné bezpečnostné dvere. TV a internet - SATRO.

Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený, nový výťah aj stúpačky.

V tejto kľudnej lokalite je všetka občianska vybavenosť - škola, škôlka, poliklinika, OC Centro, Lidl, blízko do centra mesta, MHD, vlaková a autobusová stanica, dobrá dostupnosť na R1. Parkovanie verejné.

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Cena nehnuteľnosti je 169 000 €.

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie