PREDANÉ - Predaj chaty 25 m2, Dubnica nad Váhom

RE/MAX Vám ponúka na predaj krásnu záhradu s murovanou chatkou v záhradkárskej oblasti Blížne doliny v Dubnici nad Váhom. Celková výmera záhradky je 485 m2, z čoho je cca 17 m2 zastavaná plocha chatkou.

Pozemok s chatkou sú v súkromnom vlastníctve a predávajú sa aj spolu s podieľom (1/26) na vnútornej ceste resp. chodníku v rámci osady.

Záhradka sa nachádza v oplotenom objekte s tromi uzamykateľnými vstupnými bránami, v ktorom je približne do 30 pozemkov v súkromnom vlastníctve. K bráne je možné dostať sa autom po kamenistej ceste.

Predmetný pozemok je v poradí druhý od južnej brány. Je obdĺžnikového tvaru približne 16 m x 30 m.

Na pozemku je kvalitne vybudovaná murovaná chatka v pôvodnom, no veľmi zachovalom stave. Chatka má plechovú strechu v dobrom stave a všetky okná a dvoje vstupné dvere vymenené za plastové. Dispozične pozostáva z prízemnej časti, v ktorej sa nachádza menšia letná kuchyňa s malým vetracím oknom a s oddelenou miestnosťou slúžiacou ako malý sklad. Vstup do letnej kuchyne je cez plastové dvere. Ďalej pozostáva z časti na poschodí, ktorá tvorí jednu obytnú izbu s kachlami s vývodom do externého komína. Vstup je taktiež cez plastové dvere. V danej izbe je plnohodnotné plastové okno a plastové uzamýkateľné dvere vedúce na balkón so severovýchodným pohľadom (z balkóna vidno celú záhradku a ďalšie záhradky v danej oblasti). Z prízemia na poschodie vedie vonkajšie betónové schodisko s nerezovým zábradlím.

Na pozemku sa nachádza šachta, v ktorej sa nachádza ventil na vodu pre danú záhradku. Časť pozemku je vydlaždená betónovými tvárnicami, ktoré tvoria priesor pre sedenie.

V rohu pozemku je voda a súčasťou chatky je aj elektrika. Na pozemku nie je žumpa, riešením je teda latrína alebo suchý záchod.

Záhradka dýcha veľmi príjemnou atmosférou, dookola je veľmi veľa zelene a stromov a k tomu aj veľmi príjemní susedia.

V prípade, že máte záujem o viac informácií, neváhajte nás kontaktovať.

V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom a prevodom nehnuteľnosti:
- vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- prípadne ďalšie dokumenty potrebné ku kúpe nehnuteľnosti

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie