PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 64 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 64 m²

RE/MAX Plus ponúka na predaj príjemný a vynovený luxusný 2-izbový byt, na Jiskrovej ulici, v mestskej časti Nové Mesto - BA III na hranici s Starým mestom. Byt sa nachádza vo výbornej, vyhľadávanej lokalite a je tichý.


BYT

ulica JISKROVA ( Nové Mesto – BA III )

Byt: 3-izbový

Plocha bytu: 64m2 (byt + balkón + pivnica)

Podlažie: 3/5

Výťah

Parkovanie v okolí domu

Konštrukcia domu: Tehla

Stav bytu: VYNOVENÝ v r. 2022 (VEĽMI DOBRÝ)


Popis

Vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spáľňa, kúpeľňa, samostatné WC, balkón, pivnica

Tento tichý a veľmi príjemný byt bol vynovený v roku 2022. V celom byte sú plastové okná. V kúpeľni a samostatnom WC je kvalitná dlažba v mravorovo-perleťovej farbe a veľkorozmerné obklady tiež v imitácii mramoru. Kúpeľňa vás očarí svojim priestorom. Nachádza sa tu sprchový kút so zasúvacimi dverami a menšia vaňa. Veľkorozmerné umývadlo je uložené na praktickej skrinke v bielo - lesklom dekore. Na pravej strane hneď pri vstupe do kúpeľne je pripravený priestor na práčku s praktickým murovaným odkladacím priestorom. Samostatné WC je závesné (zn.GROHE). Na WC je praktické malé umývadlo. V celom byte sú kvalitné biele interiérové dvere so zárubňami a vstupné dvere sú v grafitovej farbe. Vo vstupnej chodbe je príjemne teplá, lesklá dlažba v bielom odtieni. V obidvoch izbách je plávajúca podlaha. V kuchyni je štýlová lesklá biela kuchynská linka s pracovnou doskou v sivej farbe a so vstavanými spotrebičmi (el.rúra, elektrická varná doska, digestor). Predpríprava na chladničku v samostatnej skrini a je priamo súčasť kuchynskej zostavy. V byte sú kvalitné nové svietidlá. Obývačka, ktorá je spojená s kuchyňou disponuje krásnym priestorom. Dominantou je zamatovo sivá sedačka a masívny jedálenský stôl s mramorovou doskou. V celom byte sú jemne maslové velkopološné závesy, ktoré zútulňujú celý priestor. Z chodby sa vychádza na terasu s výhľadom do vnútrobloku. Byt má samostané elektrické kúrenie a ohrev vody. Byt vás svojím pôsobením vnesie do morskej lagúny a svojim nádychom luxusu navodí pocit pokoja a pohody. V spálni je manželská posteľ a pracovný kútik. Veľkou výhodou bytu je jeho poloha vo vyhľadávanej lokalite Nového mesta tesne na hranici Starého mesta s výbornou dostupnosťou do ktorejkoľvek časti Bratislavy. Za domom sa nachádza uzatvorený dvor pre obyvatelov kde je aj detske ihrisko.

DOM (tehla)

Slušný a čistý vchod

Výťah nový

PARKOVANIE v okolí domu

VYBAVENOSŤ/OKOLIE
Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a príjemným prostredím: škôlka, škola, z bytu je výhľad do vnútorného uzatvoreného dvora plného zelene, obchody, kaviarne, nákupné centrum , detské ihrisko vo dvore, MHD…


TENTO PRÍJEMNÝ LUXUSNÝ 2-IZBOVÝ BYT VO VÝBORNEJ LOKALITE MÁ HODNOTU

279 900 EUR vrátane kompletných právnych služieb (kúpne zmluvy sú pripravované cez notársky úrad)

pre viac informácií volajte na číslo makléra 0949 828 231 alebo 0948 799 769

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie