PREDANÉ - Predaj domu 207 m2, Malacky

Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Malacky

Ponúkam na predaj rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami so zastavanou plochou 275 m2 a úžitkovou plochou 204,5 m2 s možnosťou na dostavbu tretej bytovej jednotky s navrhovanou plochou 108 m2. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 275 m2 a patrí k nemu priľahlý dvor o výmere 198 m2. Je v centre mesta Malacky. Dom je poschodový a pozostáva z dvoch samostatných bytových jednotiek. K domu nadväzuje oddychová časť dvora so zastrešenou terasou. Dom je zabezpečený bezpečnostným alarmom a klimatizáciou. Dom sa predáva s kompletným zariadením.

DISPOZÍCIA : V prízemí sa nachádza samostatná bytová jednotka pozostávajúca zo vstupnej predsiene, kuchyne s jedálňou, spálne so šatníkom, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, samostatnej izby a obývacej izby. Byt má celkovú plochu 72 m2 a nadväzuje k nemu samostatná garáž.
Na poschodí sa nachádza samostatná bytová jednotka s vlastným vchodom a zastrešeným schodiskom. Táto bytová jednotka pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne a samostatného WC, otvorenej kuchyne s jedálňou a obývacou časťou, priestrannej komory, spálne a samostatnej izby. Byt má celkovú plochu 111,49 m2.
K celému domu nadväzuje časť, ktorá slúžila ako fitness a veľká spoločenská miestnosť. K tejto časti je projekt na dostavbu tretej bytovej jednotky s celkovou výmerou 108 m2. Táto nehnuteľnosť je ideálnou investíciou na nájomné bývanie.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 22 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a pomoc s prepisom
všetkých energií.

Teším sa na obhliadku s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie