PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 52 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 52 m²

RE/MAX Plus ponúka na predaj príjemný a vynovený 3-izbový byt, na ulici J.Cígera-Hronského, v mestskej časti Nové Mesto - BA III, s množstvom zelene v okolí a parkom za domom. Byt sa nachádza vo výbornej, vyhľadávanej lokalite a je tichý a krásne slnečný.

BYT
ulica J.CÍGERA-HRONSKÉHO ( Nové Mesto – BA III )
Byt: 3-izbový
Plocha bytu: 52,5m2 + (balkón a pivnica)
Podlažie: 3/12
Výťah - nový
Parkovanie v okolí domu rezidenčné
Konštrukcia domu: PANEL
Stav bytu: VYNOVENÝ v r. 2022 (VEĽMI DOBRÝ)

Popis
Vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spáľňa, 1x izba, kúpeľňa, samostatné WC, balkón, pivnica

Tento tichý a veľmi príjemný byt bol vynovený v roku 2022. V celom byte sú plastové okná. V kúpeľni je kvalitná dlažba v sivo-medenej farbe a veľkorozmerné obklady v imitácii mramoru. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút a moderné oválne umývadlo je položené na bielej doske, na skrinke v bielo lesklom dekore. Na samostatnom WC (závesné, zn. GROHE) je kvalitná veľkorozmerná leská dlažba v imitácii bieleho mramoru. V byte je urobená aj nová predpríprava na práčku. V celom byte sú kvalitné biele interiérové dvere so zárubňami a vstupné dvere sú v grafitovej farbe. Vo vstupnej chodbe je príjemne teplá, veľkorozmerná lesklá dlažba v bielom odtieni. Vo všetkých izbách je plávajúca podlaha. V kuchyni je štýlová lesklá biela kuchynská linka s masívnou drevenou pracovnou doskou a so vstavanými spotrebičmi (el.rúra, elektrická varná doska, digestor). Predpríprava na chladničku v samostatnej skrini je priamo v kuchyni. Tento byt Vás vnesie do rozprávky v duchu „Slncového koňa,“ pretože je ladený do zlato-medenej farby. Dominantou bytu je príjemné teplá žiarivo medená zamatová sedačka, s konferenčným stolíkom. Celý priestor zútulňujú veľkorozmerné záclony a závesy v zlatej a medenej farbe. V byte sú kvalitné nové svietidlá. Zo spálne sa vychádza na balkón, z ktorého je príjemný výhľad na okolitú zeleň. Veľkou výhodou bytu je jeho poloha vo vyhľadávanej lokalite Nového mesta pri Račianskom mýte s výbornou dostupnosťou do ktorejkoľvek časti Bratislavy. V okolí domu sa nachádza veľký park plný zelene na Račianskom mýte.

DOM (panel)
Slušný a čistý vchod

Výťah nový

PARKOVANIE v okolí domu

VYBAVENOSŤ/OKOLIE

Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a príjemným prostredím: škôlka, škola, z bytu je krásny výhľad na okolitú zeleň v parku, obchody, kaviarne, reštaurácie, nákupné centrum , detské ihrisko, MHD…


TENTO PRÍJEMNÝ 3-IZBOVÝ BYT VO VÝBORNEJ LOKALITE MÁ HODNOTU

239 900 EUR vrátane kompletných právnych služieb (kúpne zmluvy sú pripravované cez notársky úrad)

pre viac informácií volajte na číslo makléra 0949 828 231 alebo 0948 799 769

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie