PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 61 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 61 m²

RE/MAX Plus ponúka na predaj príjemný a vynovený 3-izbový byt, na Košickej ulici, v mestskej časti Ružinov (Nivy) - BA III, s množstvom zelene v okolí a dvorom za domom, ktorý je určený na parkovanie. Byt sa nachádza vo výbornej, vyhľadávanej lokalite a je tichý a krásne slnečný.

BYT
ulica KOŠICKÁ ( Ružinov-Nivy – BA II )
Byt: 3-izbový
Plocha bytu: 60,9m2 + (pivnica)
Podlažie: 3/5
Parkovanie v okolí domu
Konštrukcia domu: Tehla
Stav bytu: VYNOVENÝ v r. 2022 (VEĽMI DOBRÝ)

Popis
Vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, 1x izba, kúpeľňa, samostatné WC, pivnica

Tento tichý a veľmi príjemný byt bol vynovený v roku 2022. V celom byte sú plastové okná so žalúziami. V kúpeľni, vo vstupnej chodbe a samostatnom WC je kvalitná dlažba v bielo perleťovej farbe a veľkorozmerné obklady v imitácii bieleho mramoru. V kúpeľni sa nachádza vaňa. Umývadlo je položené na praktickej skrinke v bielo lesklom dekore. Samostatné WC je závesné (zn.GEBERIT). V celom byte sú kvalitné biele interiérové dvere so zárubňami a vstupné dvere sú v grafitovej farbe. Vo všetkých izbách je plávajúca podlaha. V kuchyni je štýlová lesklá biela kuchynská linka s pracovnou doskou v sivej farbe a so vstavanými spotrebičmi (el.rúra, elektrická varná doska, digestor). Predpríprava na chladničku v samostatnej skrini je priamo v kuchyni. Kuchyňa je spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádza masívna sedačka zamatovo modrej farby, konferenčný a tv stolík. V byte sú kvalitné nové svietidlá. V spálni je manželská posteľ. V celom byte sú veľkorozmerné záclony, ktoré zútulňujú celý priestor. Veľkou výhodou bytu je jeho poloha vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy, v mestskej časti Ružinov - Nivy. Za domom sa nachádza tichý dvor a parkovisko pre rezidentov.

DOM (tehla)
Slušný a čistý vchod 

PARKOVANIE v okolí domu - rezidenti
 
VYBAVENOSŤ/OKOLIE

Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a príjemným prostredím: škôlka, škola, z bytu je krásny výhľad na okolitú zeleň v parku, obchody, kaviarne, nákupné centrum , detské ihrisko, MHD…


TENTO PRÍJEMNÝ 3-IZBOVÝ BYT VO VÝBORNEJ LOKALITE MÁ HODNOTU

259 900 EUR vrátane kompletných právnych služieb (kúpne zmluvy sú pripravované cez notársky úrad)

pre viac informácií volajte na číslo makléra 0949 828 231 alebo 0948 799 769

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie