PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 54 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 54 m²

RE/MAX Plus ponúka na predaj príjemný a vynovený 3-izbový byt v tehlovom dome, na Legerského ulici, v mestskej časti Nové Mesto - BA III, s množstvom zelene v okolí a parkom za domom. Byt sa nachádza vo výbornej, vyhľadávanej lokalite a je tichý a krásne slnečný.

BYT
ulica LEGERSKÉHO ( Nové Mesto – BA III )
Byt: 3-izbový
Plocha bytu: 53,8m2 (byt + balkón + pivnica)
Konštrukcia domu: TEHLA
Podlažie: 4/4
Výťah
Parkovanie v okolí domu
Konštrukcia domu: Tehla
Stav bytu: VYNOVENÝ v r. 2022 (VEĽMI DOBRÝ)

Popis
Vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spáľňa, 1x izba, kúpeľňa, samostatné WC, balkón, pivnica

Tento tichý a veľmi príjemný byt bol vynovený v roku 2022. V celom byte sú plastové okná. V kúpeľni a samostatnom WC je kvalitná dlažba v hnedo-perleťovej farbe a veľkorozmerné obklady v imitácii mramoru. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút so zasúvacími dverami, asymetrické umývadlo položené na drevenej doske a predpríprava na práčku. Samostatné WC je závesné (zn.GROHE). V celom byte sú kvalitné biele interiérové dvere so zárubňami a vstupné dvere sú v grafitovej farbe. Vo vstupnej chodbe je príjemne teplá, veľkorozmerná lesklá dlažba v bledom odtieni. Vo všetkých izbách je plávajúca podlaha. V kuchyni je štýlová lesklá béžová kuchynská linka s masívnou drevenou pracovnou doskou a so vstavanými spotrebičmi (el.rúra, elektrická varná doska, digestor). Predpríprava na chladničku v samostatnej skrini je priamo v kuchyni. V byte sú kvalitné nové svietidlá. Z obývačky sa vychádza na balkón, z ktorého je príjemný výhľad na okolie. Veľkou výhodou bytu je jeho poloha vo vyhľadávanej lokalite Nového mesta s výbornou dostupnosťou do ktorejkoľvek časti Bratislavy. Za domom sa nachádza park plný zelene.

DOM (tehla)
Slušný a čistý vchod 

Výťah nový

PARKOVANIE v okolí domu
 
VYBAVENOSŤ/OKOLIE

Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a príjemným prostredím: škôlka, škola, z bytu je krásny výhľad na okolitú zeleň v parku, obchody, kaviarne, nákupné centrum , detské ihrisko, MHD…


TENTO PRÍJEMNÝ 3-IZBOVÝ BYT VO VÝBORNEJ LOKALITE MÁ HODNOTU

249 900 EUR vrátane kompletných právnych služieb (kúpne zmluvy sú pripravované cez notársky úrad)

pre viac informácií volajte na číslo makléra 0949 828 231 alebo 0948 799 769

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie