PREDANÉ - PREDAJ: 4-izbový rodinný dom v Zlatých Klasoch

Typ: štvorizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Zlaté Klasy
Plocha: 146 m²

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva s povolením majiteľa rodinný dom v Zlatých Klasoch. Cena 175 000 €

Rodinný dom sa nachádza v tichej peknej ulici v obci Zlaté Klasy. Bol postavený v 60-tych rokoch a je v pôvodnom veľmi slušnom a obývateľnom stave. Tehlový, 40 cm hrubé múry, suchý.
Plocha: 146 m2
Zastavaná plocha: 248 m2
Pozemok: 1047 m2
IS: všetky
Pivnica: 50 m2
Garáž s montážnou jamou
TV, internet, telefón, alarm.
Kúrenie. plynový kotol, radiátory.
Ohrev vody: elektrický boiler z roku 2021.

Dispozícia: Do domu sa vchádza po schodoch, napravo sa nachádza novšia prístavba s kuchyňou. Cez vstupné dvere vstúpime do veľkej haly, v ktorej je množstvo úložných možností. Z haly sa vchádza do ostatných 3 izieb, veľkej kúpeľne s vaňou a oknom a samostatného WC. Z predsienky pred WC sa vstupuje po rebríku na povalu a cez padacie dvere po ďalšom rebríku do pivnice, kde sa nachádza plynový kotol z roku 2019.
V pivnici je vŕtaná studňa s novým čerpadlom.
Na pozemku je murovaná garáž, dielňa, hospodárske budovy, skleník, kurník a veľká záhrada.

Lokalita: Zlaté Klasy (3600 obyvateľov)sa nachádzajú 25 km od Bratislavy, 13 km od Šamorína a 23 km od Dunajskej Stredy. V obci je kompletná občianska vybavenosť: COOP Jednota, slovenská a maďarská škola, hotel, reštaurácia, cukráreň, banka, pošta, obchod so starožitnosťami, s textilom, kvetinárstvo, lekáreň, zdravotné stredisko, čerpacia stanica a stavia sa tu nové TESCO.

CENA: 175 000 € vrátane kompletného realitného a právneho servisu, ako aj poplatkov pri overovaní podpisov a katastrálneho kolku.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138
murgasova-ZVNC-dobrereality.sk


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie