PREDANÉ - IBA U NÁS!!! 1-izbový byt 40m2 + balkón, Východná - Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľký 1-izbový byt s výmerou 40m2 na ul, Východná v Trenčíne. Byt sa bežne označuje ako 1,5-izbový. K bytu prislúcha aj balkón s rozlohou približne 2m2. Situovaný je na 4. poschodí v bytovom dome postavenom v roku 2009.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kúpeľne s WC a do priestrannej kuchyne s balkónom. Kuchyňa a obývačka sú prepojené veľkým otvorom v stene. Obývačka je prakticky rozdelená na obývaciu časť a spaciu časť. V spacom kúte sa nachádza veľká vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru. Veľkým benefitom je dostatok priestoru v kuchyni aj na jedálenský stôl.
V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Nachádzajú sa tu viaceré škôlky, dve základné školy, detské ihriská, OC Južanka, Billa, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko, veterinárna ambulancia, pneuservis a monoho iného. Do lesoparku Brezina sa dostanete pešo za 10 minút. Parkovanie v okolí je relatívne bezproblémové, spoplatnené mestskou parkovacou politikou. Vynikajúca je tiež dostupnosť diaľnice D1.
Cena bytu je 109.900,-€
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie